Τελευταία Νέα
Διεθνή

Elon Musk: Αυτή είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα - Γιατί πρέπει να συνεχιστεί η χρήση πετρελαίου, φυσικού αερίου

Elon Musk: Αυτή είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα - Γιατί πρέπει να συνεχιστεί η χρήση πετρελαίου, φυσικού αερίου
Ο ιδρυτής της Τesla σχολίασε επίσης, ότι ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει να εξάγει πετρέλαιο και φυσικό αέριο για να διατηρήσει τον πολιτισμό
Σχετικά Άρθρα
Την ανησυχία του για τη μείωση των γεννήσεων εξέφρασε ο τρισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Tesla, Elon Musk.
«Aνησυχώ για τα ποσοστά γεννήσεων», προειδοποίησε ο Musk και συνέστησε ότι «οι άνθρωποι πρέπει να έχουν αρκετά μωρά για να διατηρήσουν τον πολιτισμό».
Νωρίτερα, επέκρινε τα μέτρα που στοχεύουν στον έλεγχο του πληθυσμού.
Μόλις πριν από λίγους μήνες, ο Musk είχε αναφερθεί σε ένα άρθρο που υποστήριζε ότι «η μείωση του ποσοστού γεννήσεων μπορεί να οδηγήσει σε πιθανή «κατάρρευση του πληθυσμού» στο εγγύς μέλλον» .
Το άρθρο, ωστόσο, αναφερόταν συγκεκριμένα στην Κίνα.
«Οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η Κίνα έχει μια πολιτική για το ένα παιδί.
Η Κίνα σημείωσε το χαμηλότερο ποσοστό γεννήσεων πέρυσι, παρά το γεγονός ότι ακολουθούσε πολιτική για τα τρία παιδιά!
Με τα σημερινά ποσοστά γεννήσεων, η Κίνα θα χάνει ~40% των ανθρώπων σε κάθε γενιά! Μιλάμε για κατάρρευση πληθυσμού», τόνισε ο Musk.
Για πολύ καιρό, ο Musk μιλούσε έντονα για τις ανησυχίες του σχετικά με τη μείωση του ποσοστού γεννήσεων, όπως μεταδίδει το Mint. com.

O πλανήτης χρειάζεται το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο

Την ίδια ώρα, μιλώντας σε ένα συνέδριο, ο ιδρυτής της Τesla σχολίασε επίσης, ότι ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει να εξάγει πετρέλαιο και φυσικό αέριο για να διατηρήσει τον πολιτισμό, ενώ θα συνεχίσει να αναπτύσσει επίσης βιώσιμες πηγές ενέργειας.
«Ρεαλιστικά πιστεύω ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε πετρέλαιο και φυσικό αέριο βραχυπρόθεσμα, γιατί διαφορετικά ο πολιτισμός θα καταρρεύσει», προειδοποίησε ο Musk.
«Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο κόσμος είναι η μετάβαση στη βιώσιμη ενέργεια και σε μια βιώσιμη οικονομία...θα χρειαστούν μερικές δεκαετίες για να ολοκληρωθεί», τόνισε ο Elon Musk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης