Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Οικονομικές ενισχύσεις στους πρόσφυγες από την Ουκρανία αποφάσισε το Κρεμλίνο

Ρωσία:  Οικονομικές ενισχύσεις στους πρόσφυγες από την Ουκρανία αποφάσισε το Κρεμλίνο
Μηνιαίες συνταξιοδοτικές παροχές ύψους 10.000 ρουβλίων (170 δολάρια) για τους ανθρώπους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το έδαφος της Ουκρανίας από τις 18 Φεβρουαρίου
Σχετικά Άρθρα
Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin υπέγραψε διάταγμα σύμφωνα με το οποίο θα δίνονται οικονομικές παροχές για τους ανθρώπους που εγκατέλειψαν το ουκρανικό έδαφος για να έρθουν στη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένων των συνταξιούχων, των εγκύων γυναικών και των ατόμων με αναπηρία, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν το Reuters και το Tass το Σάββατο 27 Αυγούστου 2022.
Το διάταγμα, που δημοσιεύθηκε σε κυβερνητική διαδικτυακή πύλη, θεσπίζει μηνιαίες συνταξιοδοτικές παροχές ύψους 10.000 ρουβλίων (170 δολάρια) για τους ανθρώπους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το έδαφος της Ουκρανίας από τις 18 Φεβρουαρίου.
Τα άτομα με αναπηρία θα δικαιούνται επίσης την ίδια μηνιαία ενίσχυση, ενώ οι έγκυες γυναίκες δικαιούνται εφάπαξ επίδομα.
Το διάταγμα αναφέρει ότι οι πληρωμές θα γίνονται σε πολίτες της Ουκρανίας και των αυτοαποκαλούμενων Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ.
Στις 18 Φεβρουαρίου, ο Putin διέταξε να δοθεί σε κάθε άτομο που έφθανε στη Ρωσία από το Ντονέτσκ και το Λουχάνσκ μια πληρωμή 10.000 ρουβλίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης