Διεθνή

Lukashenko: Οι Ουκρανοί είναι καλοί άνθρωποι αλλά έχουν ναζιστική ηγεσία - Οι ΗΠΑ τους στέλνουν στον θάνατο

Lukashenko: Οι Ουκρανοί είναι καλοί άνθρωποι αλλά έχουν ναζιστική ηγεσία  - Οι ΗΠΑ τους στέλνουν στον θάνατο
Οι ΗΠΑ έχουν υποσχεθεί περισσότερη στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία ύψους 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων «ώστε οι Ουκρανοί να συνεχίσουν να πεθαίνουν», τόνισε ο Λευκορώσος πρόεδρος
Σχετικά Άρθρα

Η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού της Ουκρανίας δεν έχει εξτρεμιστικές εθνικιστικές απόψεις, είναι η ηγεσία του Κιέβου που διακηρύσσει τον ναζισμό, δήλωσε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Alexander Lukashenko.
«Όσο για μένα, τηρώ πολύ καλή στάση απέναντι στους Ουκρανούς, δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτούς... Δεν είναι καθόλου Ναζί», ανέφερε ο Λευκορώσος πρόεδρος, σύμφωνα το πρακτορείο BelTA.
«Οι Ναζί είναι αυτοί που βρίσκονται στην κορυφή της ιεραρχίας, ξεκινώντας από εκείνους που καπνίζουν, πίνουν και μετά λένε πολλές βλακείες στην τηλεόραση ή στο Διαδίκτυο.
Πράγματι, οι απλοί άνθρωποι είναι καλοί άνθρωποι, είναι δικό μας είδος ανθρώπων».
Γι' αυτό, σύμφωνα με τα λόγια του, θεώρησε απαραίτητο να συγχαρεί τον ουκρανικό λαό για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας του και βρήκε την αντίδραση των Ουκρανών πολιτικών αρκετά περίεργη.
«Κάποιοι ήταν εξοργισμένοι αλλά δεν έδωσα σημασία σε αυτό», είπε ο Lukashenko.
Σημείωσε ότι οι ΗΠΑ έχουν υποσχεθεί περισσότερη στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία ύψους 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων «ώστε οι Ουκρανοί να συνεχίσουν να πεθαίνουν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης