Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το ΔΝΤ εξετάζει επιλογές και εναλλακτικούς τρόπους οικονομικής ενίσχυσης της Ουκρανίας

Το ΔΝΤ εξετάζει επιλογές και εναλλακτικούς τρόπους οικονομικής ενίσχυσης της Ουκρανίας
Εξετάζουμε άλλες επιλογές, πολλά άλλα πράγματα που θα πρέπει να κάνουμε για να βοηθήσουμε την Ουκρανία - επίσης για να διασφαλίσουμε ότι οι μακροοικονομικές πολιτικές τους είναι σε θέση να διατηρήσουν την οικονομία σε τροχιά όσο το δυνατόν καλύτερα, να αποτρέψουν τον υπερπληθωρισμό", δήλωσε η πρώτη αναπληρώτρια διευθύντρια.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εξετάζει εναλλακτικές επιλογές για να βοηθήσει την Ουκρανία πέρα από τον γύρο έκτακτης χρηματοδότησης που παρείχε στην αρχή του πολέμου, όπως ανέφερε η Gita Gopinath, πρώτη αναπληρώτρια διευθύντρια μιλώντας στην τηλεόραση του Bloomberg.
"Εξετάζουμε άλλες επιλογές, πολλά άλλα πράγματα που θα πρέπει να κάνουμε για να βοηθήσουμε την Ουκρανία - επίσης για να διασφαλίσουμε ότι οι μακροοικονομικές πολιτικές τους είναι σε θέση να διατηρήσουν την οικονομία σε τροχιά όσο το δυνατόν καλύτερα, να αποτρέψουν τον υπερπληθωρισμό", δήλωσε η Gopinath.
"Όλα αυτά είναι μεγάλες ανησυχίες που προσπαθούμε να συνεργαστούμε με τις αρχές για να βοηθήσουμε στην αντιμετώπισή τους".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης