Τελευταία Νέα
Διεθνή

Nicola Sturgeon: Οι κάτοικοι της ανεξάρτητης Σκωτίας θα παραμείνουν Βρετανοί

Nicola Sturgeon: Οι κάτοικοι της ανεξάρτητης Σκωτίας θα παραμείνουν Βρετανοί
Η Sturgeon είναι γνωστό ότι είναι υπέρ της αποχώρησης της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο, αναφέρει ο αρθρογράφος, υπάρχουν σοβαρά εμπόδια σε αυτό: πρώην σύμβουλος του κόμματός της είπε ότι ένα δεύτερο δημοψήφισμα ανεξαρτησίας είναι νομικά αδύνατο χωρίς συντονισμό με το Λονδίνο

Ακόμη και μετά την ανεξαρτησία, η Σκωτία θα παραμείνει στο Βρετανο-Ιρλανδικό Συμβούλιο, δήλωσε η πρωθυπουργός Nicola Sturgeon.
Η πολιτικός πρόσθεσε ότι η βρετανική ταυτότητα βασίζεται στη γεωγραφική συγγένεια.
Όπως και να έχει, η διεξαγωγή ενός δεύτερου δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία είναι αδύνατη χωρίς την έγκριση του Λονδίνου, σύμφωνα με την Daily Telegraph.
Η Nicola Sturgeon, Πρωθυπουργός της Σκωτίας και επικεφαλής του Εθνικού Κόμματος της Σκωτίας, έδωσε μια εκτενή συνέντευξη κατά τη διάρκεια του Edinburgh Fringe.
Η Sturgeon είναι γνωστό ότι είναι υπέρ της αποχώρησης της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο, αναφέρει ο αρθρογράφος, υπάρχουν σοβαρά εμπόδια σε αυτό: πρώην σύμβουλος του κόμματός της είπε ότι ένα δεύτερο δημοψήφισμα ανεξαρτησίας είναι νομικά αδύνατο χωρίς συντονισμό με το Λονδίνο.

www.bankignews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης