Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Στα ύψη η δημοτικότητα του Putin - Στο 81,2% η αποδοχή του

tags :
Ρωσία: Στα ύψη η δημοτικότητα του Putin - Στο 81,2% η αποδοχή του
To 52,6% των Ρώσων εγκρίνει το έργο της ρωσικής κυβέρνησης

Αυξάνεται η δημοτικότητα του προέδρου της Ρωσίας, Vladimir Putin, καθώς το 81,2% των Ρώσων υποστηρίζει ότι τον εμπιστεύεται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή, μια και συμπληρώνονται έξι μήνες από τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Σύμφωνα με έρευνα του All-Russia Public Opinion Research Center σε 1.600 άτομα άνω των 18 ετών που διενεργήθηκε από τις 16 έως 21 Αυγούστου, το 81,2% των Ρώσων δήλωσε ότι εμπιστεύεται τον Putin, ποσοστό αυξημένο κατά 1,2 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.
Επιπλέον, το 78,4% εγκρίνει τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τις υποθέσεις ο Putin, ποσοστό και αυτό αυξημένο κατά 0,6% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.
Το 50,2% αναφέρει ότι εγκρίνει το έργο της ρωσικής κυβέρνησης, ενώ το 50,9% υποστηρίζει πως εγκρίνει και το έργο του πρωθυπουργού Michail Mishustin.

Που βρίσκονται τα υπόλοιπα κόμματα

Όσον αφορά τους ηγέτες των υπόλοιπων κοινοβουλευτικών κομμάτων, η αποδοχή τους βρίσκεται στο 36,7% για τον αρχηγό του Ρωσικού Κομμουνιστικού Κόμματος Gennady Zyuganov (αύξηση 3,1 ποσοστιαίας μονάδας από την προηγούμενη εβδομάδα), στο 31,5% για τον αρχηγό του κόμματος A Just Russia - For Truth, Sergey Mironov ( αύξηση 0,3 ποσοστιαίας μονάδας), στο 10,2% για τον πρόεδρο του κόμματος New People Alexey Nechayev (0,4 ποσοστιαίες μονάδες υψηλότερα από την περασμένη εβδομάδα) και στο 17,5% για τον αρχηγό του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος (LDPR) Leonid Slutsky (ένας πτώση 1,1 ποσοστιαίας μονάδας).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης