Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δικαιώθηκε ο Elon Musk για το Twitter - Εντολή για παροχή περισσότερων δεδομένων

Δικαιώθηκε ο Elon Musk για το Twitter - Εντολή για παροχή περισσότερων δεδομένων
Η τελική δίκη θα γίνει στις 17 Οκτωβρίου για το αν ο Musk πρέπει να προχωρήσει στην εξαγορά της εταιρείας μέσων κοινωνικής δικτύωσης έναντι 44 δισ. δολαρίων
Να παραδώσει περισσότερα δεδομένα στον Elon Musk σχετικά με τον τρόπο υπολογισμού των bot και ψεύτικων λογαριασμών στην πλατφόρμα του, διέταξε το Twitter η δικαστής του Ντέλαγουερ.
Ωστόσο, απέρριψε πλήρως τα «παράλογα εκτεταμένα» αιτήματα του δισεκατομμυριούχου για ολόκληρη τη βάση χρηστών.
Πριν από την ημερομηνία της δίκης της 17ης Οκτωβρίου για το αν ο Musk πρέπει να προχωρήσει στην εξαγορά της εταιρείας μέσων κοινωνικής δικτύωσης έναντι 44 δισ. δολαρίων, οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία αναζήτησαν περισσότερα δεδομένα και τεκμηρίωση από το Twitter για το πόσοι χρήστες ήταν νόμιμοι.
Οι προσπάθειες του Musk να υπαναχωρήσει από τη συμφωνία του να αγοράσει το Twitter επικεντρώθηκαν στον ισχυρισμό του ότι η εταιρεία υποτίμησε τον αριθμό των ψεύτικων λογαριασμών στην πλατφόρμα της.
Η συναλλαγή συμφωνήθηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο πριν καταρρεύσουν οι μετοχές τεχνολογίας, αφήνοντας την αγοραία αξία του Twitter σε κάτι λιγότερο από 32 δισ. δολάρια.
Ο δικηγόρος του Twitter, Bradley Wilson, δήλωσε σε ακρόαση ότι το κοινωνικό δίκτυο είχε λιγότερο από το 5% των λογαριασμών ήταν ψεύτικοι ή ανεπιθύμητοι.
Η Kathaleen McCormick, ο δικαστής που επιβλέπει την υπόθεση, διέταξε την Πέμπτη το Twitter να δώσει πληροφορίες σχετικά με 9.000 λογαριασμούς που ανέλυσε ως προς την αυθεντικότητα στο πλαίσιο ελέγχου στα τέλη του περασμένου έτους.
Ο δικηγόρος του Μασκ, ο Alex Spiro, είπε ότι η ομάδα του «ανυπομονούσε να επανεξετάσει τα δεδομένα που έκρυβε το Twitter εδώ και πολλούς μήνες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης