Τελευταία Νέα
Διεθνή

Telegraph: «Δεν θα είναι εύκολο να τον διώξουμε» - Αδιαμφισβήτητος ηγέτης ο Trump κρατάει τα ηνία των Ρεπουμπλικανών

Telegraph: «Δεν θα είναι εύκολο να τον διώξουμε» - Αδιαμφισβήτητος ηγέτης ο Trump κρατάει τα ηνία των Ρεπουμπλικανών
Η εμφάνιση του DeSantis στην Πενσυλβάνια ήταν μέρος μιας μίνι περιοδείας που είχε σχεδιαστεί για να υποστηρίξει τους Ρεπουμπλικάνους σε βασικές πολιτείες ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών για το Κογκρέσο του Νοεμβρίου

Σε πρόσφατο συνέδριο στο Πίτσμπουργκ, ο κυβερνήτης της Φλόριντα DeSantis έδειξε ότι θα μπορούσε να είναι υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο το 2024.
Όμως, παρά τις προσπάθειές του να παρουσιαστεί ως ο «Donald Trump της νέας γενιάς», ο πολιτικός θα πρέπει να προσπαθήσει σοβαρά να κερδίσει τη βάση του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, το οποίο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό τη σημαντική επιρροή του 45ου προέδρου των ΗΠΑ, γράφει Η Daily Telegraph.
Οι Ρεπουμπλικάνοι περιμένουν έναν νέο πολεμιστή για να πάρει πίσω τον Λευκό Οίκο: μια νέα γενιά Donald Trump.
Και αυτό τους υποσχέθηκε ο κυβερνήτης της Φλόριντα DeSantis σε πρόσφατη ομιλία του στο Πίτσμπουργκ, γράφει η Daily Telegraph.
Ο πολιτικός ορκίστηκε ότι θα φορέσει την «πανοπλία του Θεού » και θα οδηγήσει το κόμμα στη νίκη.
Τοποθετώντας τον εαυτό του ως σκληραγωγημένο ηγέτη, διαβεβαίωσε το κοινό ότι «δεν θα παραδοθεί ποτέ στη ριζοσπαστική αριστερή ιδεολογία».
Η εμφάνιση του DeSantis στην Πενσυλβάνια ήταν μέρος μιας μίνι περιοδείας που είχε σχεδιαστεί για να υποστηρίξει τους Ρεπουμπλικάνους σε βασικές πολιτείες ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών για το Κογκρέσο του Νοεμβρίου. Αλλά το ταξίδι δείχνει επίσης ότι ο κυβερνήτης δοκιμάζει τις δυνάμεις του στην επερχόμενη προεδρική κούρσα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Σύμφωνα με την Daily Telegraph, η 40λεπτη ομιλία του DeSantis είχε όλα τα χαρακτηριστικά μιας προεδρικής ομιλίας: μια σύντομη προσωπική ιστορία, μια λεπτομερή λίστα πολιτικών επιτευγμάτων και μια έμφαση σε εθνικά ζητήματα.
Τόνισε επίσης τον αγώνα για τον έλεγχο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, το οποίο εξακολουθεί να επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τον Donald Trump.
Συνολικά, ο Trump έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 200 προκριματικές εκλογές φέτος. Σύμφωνα με μια ανάλυση, οι υποψήφιοι του κέρδισαν περισσότερο από το 90% των περιπτώσεων. Ο πρώην επικεφαλής του Λευκού Οίκου παραμένει επίσης ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος σε μια σειρά από δημοσκοπήσεις. Ωστόσο, ορισμένες μελέτες δείχνουν ότι οι περισσότεροι δεν θα πείραζαν να δουν έναν αντικαταστάτη του.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης