Τελευταία Νέα
Διεθνή

Von der Leyen: Η αποφασιστικότητα και η δύναμη των Ελλήνων, κλείνουν το κεφάλαιο εποπτεία και ατενίζουν αισιόδοξα το μέλλον

Von der Leyen: Η αποφασιστικότητα και η δύναμη των Ελλήνων, κλείνουν το κεφάλαιο εποπτεία και ατενίζουν αισιόδοξα το μέλλον
Η πρόεδρος της Ευρωπαικής Επιτροπής Ursula Von der Leyen και ο πρόεδρος του Eurogroup Paschal Donohoe χαιρετίζουν την έξοδο της Ελλάδος από την ενισχυμένη εποπτεία με αναρτήσεις τους στο Twitter
Σχετικά Άρθρα

Με αναρτήσεις τους Twitter η πρόεδρος της Ευρωπαικής Επιτροπής Ursula Von der Leyen και ο πρόεδρος του Eurogroup Paschal Donohoe χαιρετίζουν την έξοδο της Ελλάδος απο το καθεστώς της ενισχυμένης εποπτείας.
Η πρόεδρος της Ευρωπαικής Επιτροπής αναφέρει: «Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί το τέλος της ενισχυμένης εποπτείας για την Ελλάδα.
Χάρη στην αποφασιστικότητα και τη δύναμη της Ελλάδας και των Ελλήνων, η χώρα κλείνει πλέον αυτό το κεφάλαιο και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.
Η Ευρωπαική Ενωση πάντα στο πλευρό σας».
1_433.JPG

Ο πρόεδρος του Eurogroup σημειώνει:

«Σήμερα, για 1η φορά από το 2010, η Ελλάδα αποκαθιστά συνθήκες οικονομικής ομαλότητας βγαίνοντας από την ενισχυμένη επιτήρηση.
Αυτό είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για την ελληνική κυβέρνηση και τους πολίτες. Ιδιαίτερο φόρο τιμής στους Κ.Μητσοτάκη και Χ. Σταικούρα για τον βασικό τους ρόλο σε αυτή την επιτυχία».
1_434.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης