Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο πρίγκιπας Κάρολος προωθεί το δικό του... άρωμα - Εμπνευσμένο από τους κήπους του - Κοστίζει 180 δολ.

Ο πρίγκιπας Κάρολος προωθεί το δικό του... άρωμα - Εμπνευσμένο από τους κήπους του - Κοστίζει 180 δολ.
Ένα μπουκάλι του αρώματος κοστίζει 180 δολάρια

Η εξοχική κατοικία, Highgrove House, που ανήκει στον πρίγκιπα Κάρολο και τη δούκισσα της Κορνουάλης αποτελεί το ησυχαστήριο του διαδόχου του βρετανικού θρόνου αλλά και την έμπνευση του για ένα νέο... αναπάντεχο βήμα. 
Ο πρίγκιπας Κάρολος συνεργάστηκε με την Penhaligon, όπως γράφει το «People», για να λανσάρει ένα νέο άρωμα εμπνευσμένο από τους αγαπημένους του κήπους στο Highgrove. 
«Το Highgrove Bouquet είναι ένα νέο άρωμα εμπνευσμένο από τον πρίγκιπα της Ουαλίας, ένας φόρος τιμής στα υπέροχα αρωματικά καλοκαίρια του στους κήπους του Highgrove», σύμφωνα με την ιστοσελίδα των κήπων.
«Είναι μια εποχή που η μυρωδιά της ανθισμένης φλαμουριάς γεμίζει τον αέρα και οι κήποι Highgrove είναι γεμάτοι από τα κλαδιά της, με τις ανθισμένες, αναζωογονητικές, λουλουδάτες νότες τους», αναφέρουν οι υπεύθυνοι. 


Ένα μπουκάλι του αρώματος κοστίζει 180 δολάρια, ενώ το 10% των εσόδων θα διατεθεί για το «The Prince's Foundation», το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλικού κληρονόμου, που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης για όλες τις ηλικίες, από παραδοσιακές τέχνες μέχρι αρχιτεκτονική, σχεδιασμό, επιστήμη, μηχανική, κηπουρική και φιλοξενία.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης