Διεθνή

Σπάει τη σιωπή της για το διαζύγιο με τον Bill Gates η πρώην σύζυγος του: «Είχαμε θλίψη» - Η περιουσία των 130 δισ

Σπάει τη σιωπή της για το διαζύγιο με τον Bill Gates η πρώην σύζυγος του: «Είχαμε θλίψη» - Η περιουσία των 130 δισ

Η περιουσία των 130 δισ. δολαρίων

Η πρώην σύζυγος του μεγιστάνα Bill Gates μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ίδια και ο πρώην σύζυγός της με το διαζύγιό τους αλλά και το πως καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον χωρισμό τους.
Η Melinda Gates ισχυρίστηκε ότι οι φιλανθρωπικές δράσεις της ίδιας, αλλά και του πρώην συζύγου της, τους βοήθησαν να ξεπεράσουν το διαζύγιό τους, υποστηρίζοντας ότι «εξομάλυναν» τα πράγματα κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου του χωρισμού τους.
Η 58χρονη επιστήμονας έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής της σε φιλανθρωπικές δράσεις και αποκάλυψε ότι αυτές τη βοήθησαν να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον δισεκατομμυριούχο πρώην σύζυγό της.
Η Melinda μίλησε στο Good Morning America πρόσφατα για τις θετικές πλευρές της φιλανθρωπίας και πως μετά το τέλος της σχέσης της προώθησε το νέο της σεμινάριο, που σχεδιάστηκε ώστε να ενημερώσει για «τον αντίκτυπο της γενναιοδωρίας».

Η περιουσία των 130 δισ. δολαρίων

Μετά το διαζύγιό τους, η 58χρονη και ο 66χρονος ιδρυτής της Microsoft φέρεται πως χώρισαν την κοινή τους περιουσία των 130 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Παρά τον πλούτο, η ίδια επέμεινε ότι ακόμη και εκείνοι που δεν έχουν πολλά χρήματα μπορούν να χρησιμοποιήσουν «τον χρόνο, τη φωνή και την πείρα τους» για να βοηθήσουν τους άλλους.
Αυτή και ο Bill που παντρεύτηκαν το 1994 και ήταν μαζί για 27 χρόνια πριν ανακοινώσουν ότι ο γάμος τους έληξε τον Μάιο του 2021, ίδρυσαν το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς το 2000.
Η ίδια εξήγησε πως η εργασία στον οργανισμό, εν μέσω διαζυγίου, τους «κράτησε μαζί».
«Η φιλανθρωπία μάς έβγαλε τον καλύτερο εαυτό μας, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές στα παρασκήνια», είπε.
«Δουλεύαμε τις λεπτομέρειες του διαζυγίου και υπήρχε θλίψη, αλλά παρουσιαζόμασταν και οι δύο [για την εργασία] στο ίδρυμα».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης