Τελευταία Νέα
Διεθνή

Tucker Carlson (Fox News): Το FBI είναι βυθισμένο στη διαφθορά και δεν ανέχεται την κριτική

Tucker Carlson (Fox News): Το FBI είναι βυθισμένο στη διαφθορά και δεν ανέχεται την κριτική
Όταν οι μόνες πηγές πληροφοριών σας είναι το Twitter και οι New York Times, η πολιτική της αστυνομοκρατίας φαίνεται απολύτως φυσιολογική, αναφέρει ο παρουσιαστής του Fox News εξαπολύοντας πυρά κατά του Εισαγγελέα Garland

Ο Γενικός Εισαγγελέας Garland είναι πεπεισμένος ότι οι ενέργειες του FBI δεν μπορούν να επικριθούν από πολίτες των ΗΠΑ και είναι έτοιμος να υπερασπιστεί το γραφείο με όλες του τις δυνάμεις, αναφέρει ο παρουσιαστής ο Tucker Carlson στην εκπομπή του στο αμερικανικό Fox News.
Μάλιστα, η δυσπιστία των Αμερικανών απέναντι στους αστυνομικούς είναι δικαιολογημένη, γιατί οι πράξεις τους έχουν πολιτικοποιηθεί και η διαφθορά είναι εμφανής, τονίζει ο οικοδεσπότης.
Ο Γενικός Εισαγγελέας Merrick Garland φέρεται να «συγκλονίστηκε» από την επιδρομή στο Mar-a-Lago την περασμένη εβδομάδα.
Αποδεικνύεται ότι ο  Garland ζει σε ένα κενό, έναν κλειστό κόσμο αριστερών ακτιβιστών και συκοφαντών.
Ως εκ τούτου, δεν μπορούσε καν να σκεφτεί ότι κάποιος θα μπορούσε να αντιταχθεί στη ρύθμιση του FBI στους πολιτικούς αντιπάλους του Joe Biden.
Όταν οι μόνες πηγές πληροφοριών σας είναι το Twitter και οι New York Times, η πολιτική της αστυνομοκρατίας φαίνεται απολύτως φυσιολογική.
ΟTrump είναι κακός άνθρωπος, βρες έναν λόγο να τον συλλάβεις - έτσι νομίζουν.
Αν παρακολουθούσατε προσεκτικά τον Garland στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου του, ίσως θα είχατε παρατηρήσει ότι ενοχλήθηκε στη σκέψη ότι έπρεπε να δικαιολογηθεί απέναντι τους απλούς πολίτες. Βρήκε όμως μια διέξοδο: ο Merrick Garland είναι φιλελεύθερος, και ως εκ τούτου ενστικτωδώς πήρε τη θέση του θύματος. Άλλωστε, όταν είσαι θύμα, κερδίζεις τη διαμάχη. Δεν χρειάζεται να βρίσκεις δικαιολογίες. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας.
Είσαι καλός εξ ορισμού, το θύμα είναι πάντα «καλό».
Το να είσαι καταπιεσμένος σημαίνει ότι δεν πρέπει ποτέ να αντιμετωπίσεις την ανάγκη να ζητήσεις συγγνώμη αναφέρει ο δημοσιογράφος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης