Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αστεϊσμοί Elon Musk τα περί εξαγοράς της Manchester United - Οργή από τους οπαδούς

Αστεϊσμοί Elon Musk τα περί εξαγοράς της Manchester United - Οργή από τους οπαδούς
Πολλοί αμφισβήτησαν ότι σχεδίαζε την απόκτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

(upd) Λίγες ώρες κράτησε το... αστείο του Elon Musk ότι εξαγοράζει την αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα την Manchester United.
Μετά το σάλο που προκάλεσε στο Twitter, ο ίδιος έγραψε λίγες ώρες μετά:

"Όχι, αυτό είναι ένα μακροχρόνιο αστείο στο Twitter.
Δεν αγοράζω αθλητικές ομάδες".

Image
Τι ανέφερε νωρίτερα το bankingnews.gr
Την εξαγορά της Manchester United προανήγγειλε ο Elon Musk - Αλήθεια ή αστείο;

Την αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα Manchester United προανήγγειλε ότι θα αγοράσει ο Elon Musk, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.

Ο Musk έχει ιστορία να είναι αντισυμβατικός και να δημοσιεύει διάφορα tweets.
Επομένως, πολλοί αμφισβήτησαν ότι σχεδίαζε την απόκτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Μόλις τέσσερις μήνες αφότου ανακοίνωσε ότι θα αγόραζε το Twitter, ο Musk προσπαθεί τώρα να απεμπλακεί από μια συμφωνία 44 δισ. δολαρίων για την αγορά της εταιρείας κοινωνικής δικτύωσης, η οποία τον οδήγησε στα δικαστήρια.

Διφορούμενες οι δηλώσεις

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα από τα πιο διάσημα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κρίση, εν μέσω οργισμένων εκκλήσεων των οπαδών να αποχωρήσουν οι σημερινοί ιδιοκτήτες του συλλόγου, η Αμερικανική οικογένεια Glazer.
«Αγοράζω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι ευπρόσδεκτη», είπε ο Musk σε ένα tweet.
Η ομάδα με έδρα τη βόρεια Αγγλία έχει περισσότερους από 32 εκατομμύρια ακόλουθους στον κύριο λογαριασμό της στο Twitter και το tweet του Musk είχε συγκεντρώσει σχεδόν 320.000 «likes» στην πλατφόρμα μέσα σε τρεις ώρες.
Η ανάρτηση του Musk είχε και ένα επόμενο σχόλιο:: «Για να είμαι σαφής, υποστηρίζω το αριστερό μισό του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και το δεξιό μισό του Δημοκρατικού Κόμματος!».
Το αριστερό μισό και το δεξί μισό είναι θέσεις ενδεκάδας ποδοσφαίρου.
Image
Ορισμένοι δυσαρεστημένοι οπαδοί της Γιουνάιτεντ είχαν προτρέψει στο παρελθόν τον Musk να εξετάσει το ενδεχόμενο αγοράς του συλλόγου αντί του Twitter.
Στις πρώτες αντιδράσεις την Τρίτη, ορισμένοι χρήστες συνέκριναν κοροϊδευτικά το τελευταίο tweet του Musk με την υπόθεση του στο Twitter, ή φάνηκαν να το θεωρούν περισσότερο ένα αστείο, ενώ άλλοι εξέφρασαν την ελπίδα ότι ήταν αλήθεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης