Τελευταία Νέα
Διεθνή

Daily Mail: Τα δύο τρίτα των βρετανικών εταιρειών πλήττονται λόγω των αντιρωσικών κυρώσεων

Daily Mail: Τα δύο τρίτα των βρετανικών εταιρειών πλήττονται λόγω των αντιρωσικών κυρώσεων
Ο χρηματοπιστωτικός τομέας ανέφερε τη χειρότερη κατάσταση: το 92% των επιχειρηματιών σε αυτόν τον τομέα ανέφεραν ότι επλήγησαν από κυρώσεις επειδή τα περιουσιακά τους στοιχεία και τα κεφάλαιά τους βρίσκονταν στη Ρωσία

Το 71% των βρετανικών εταιρειών και funds έχει βιώσει τον αρνητικό αντίκτυπο των αντιρωσικών κυρώσεων γράφει η Daily Mail ενώ παρέχει στοιχεία από μια μελέτη στην οποία οι επιχειρηματίες σημείωσαν προβλήματα με τους προμηθευτές, με την εργασία, διακοπή των αλυσίδων παραγωγής, καθώς και προβλήματα πιο συγκεκριμένης φύσης.
Έτσι τα δύο τρίτα των βρετανικών επιχειρήσεων έχουν πληγεί από αντιρωσικές κυρώσεις αναφέρει η μελέτη της Mactavish.
Σχεδόν οι μισοί από αυτούς σημείωσαν ότι είχαν αυξήσει το κόστος και ότι οι γραμμές παραγωγής είχαν διακοπεί, το 44% είπε ότι έχασε προμηθευτές, το 42% παρατήρησε προβλήματα με το εργατικό δυναμικό.
Ο χρηματοπιστωτικός τομέας ανέφερε τη χειρότερη κατάσταση: το 92% των επιχειρηματιών σε αυτόν τον τομέα ανέφεραν ότι επλήγησαν από κυρώσεις επειδή τα περιουσιακά τους στοιχεία και τα κεφάλαιά τους βρίσκονταν στη Ρωσία.
Στην αεροπορία αποδείχθηκε ότι ήταν το 84% επλήγη περισσότερο και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Ρωσία μίσθωσε αεροσκάφη.
Ο επικεφαλής της Mactavish σημείωσε ότι η πανδημία επηρέασε επίσης, γράφει η Daily Mail.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης