Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τρομακτική εξέλιξη - αποκάλυψη: Τώρα παραδέχονται πως η πρωτεΐνη – ακίδα των εμβολίων mRNA μένει για πολύ στο ανθρώπινο σώμα

Τρομακτική εξέλιξη - αποκάλυψη: Τώρα παραδέχονται πως η πρωτεΐνη – ακίδα των εμβολίων mRNA μένει για πολύ στο ανθρώπινο σώμα
Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να μην κάνουν τις ενισχυτικές λήψεις εμβολίων επειδή φαίνεται ότι η ζημιά που προκαλείται στο ανθρώπινο σώμα από τα εμβόλια είναι σωρευτική
Σχετικά Άρθρα

Σκάνδαλο πρώτου μεγέθους αλλά και τρομακτική αποκάλυψη συνιστά η αφαίρεση από τον ιστότοπο των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) της αναφοράς πως η πρωτεΐνη – ακίδα των εμβολίων mRNA δεν μένει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο ανθρώπινο σώμα.
Πριν από δύο εβδομάδες, ο ιστότοπος του CDC ανέφερε: «Τα κύτταρά μας διασπούν το mRNA από αυτά τα εμβόλια και το αποβάλλουν μέσα σε λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό».
Αυτή η αναφορά πλέον δεν υπάρχει.
Ο ιστότοπος ανέφερε επίσης:«Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι η πρωτεΐνη ακίδας, όπως και άλλες πρωτεΐνες που δημιουργεί το σώμα μας, μπορεί να παραμείνει στο σώμα έως και μερικές εβδομάδες».
Έχει αφαιρεθεί και αυτή η αναφορά.

a_41.JPG
Πολλοί επιστήμονες, γιατροί και ερευνητές έχουν ισχυριστεί ότι τόσο το mRNA που βρίσκεται στα εμβόλια όσο και οι πρωτεΐνες ακίδας που δημιουργούνται μετά την ένεση επιμένουν και μπορεί ακόμη και να αναπαράγονται πολύ περισσότερο από ό,τι ισχυρίζονται οι φαρμακευτικές εταιρείες.
b_35.JPG
c_36.JPG

Σύμφωνα με τον αμερικανικό ιστότοπο, οι ιθύνοντες γνώριζαν εδώ και καιρό το γεγονός αυτό αλλά το αποσιώπησαν, προκειμένου να προχωρήσει η εμβολιαστική εκστρατεία στις ΗΠΑ.
Εξάλλου πολλοί Αμερικανοί επιλέγουν να μην κάνουν τις ενισχυτικές λήψεις εμβολίων επειδή φαίνεται ότι η ζημιά που προκαλείται στο ανθρώπινο σώμα από τα εμβόλια είναι σωρευτική.

Βιολογικά όπλα

Τα εμβόλια Covid δεν είναι απλά εμβόλια, αλλά βιολογικά όπλα ή «βόμβες θανάτου» που χρησιμοποιούνται ως μορφή γενοκτονίας του παγκόσμιου πληθυσμού, υποστηρίζει ο Dr. David Martin, επιστήμονας βιολόγος, σε συνέντευξή του στον Greg Hunter του USAWatchdog.com.
Τον Μάρτιο του 2022, ο Martin κατέθεσε ομοσπονδιακή αγωγή κατά του Προέδρου Biden, του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών και των Κέντρων για Υπηρεσίες Medicare και Medicaid, ισχυριζόμενος ότι τα εμβόλια Covid μετατρέπουν το σώμα σε εργοστάσιο βιολογικών όπλων, που κατασκευάζει πρωτεΐνες ακίδας, ενώ ο όρος «εμβόλιο» όταν αναφέρεται σε εμβόλια για τον Covid, είναι παραπλανητικός και ανακριβής καθώς είναι στην πραγματικότητα μια μορφή γονιδιακής θεραπείας.
«Και όχι μόνο δεν πρόκειται να μας μηνύσουν, ξέρετε, για συκοφαντική δυσφήμιση ή παραπληροφόρηση, αλλά στην πραγματικότητα θεωρούμε τους ανθρώπους ποινικά υπεύθυνους για την εγχώρια τρομοκρατία τους, τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας και την ιστορία του οπλισμού του κορωνοϊού που χρονολογείται από το 1998», λέει ο Martin.

Ο SARS-CoV-2 κυκλοφορεί εδώ και δεκαετίες

Martin ασχολείται με την παρακολούθηση αιτήσεων και εγκρίσεων για διπλώματα ευρεσιτεχνίας από το 1998.
Η εταιρεία του, M-Cam International Innovation Risk Management, είναι ο μεγαλύτερος ανάδοχος στον κόσμο άυλων περιουσιακών στοιχείων που χρησιμοποιούνται στη χρηματοδότηση σε 168 χώρες.
Η M-Cam έχει επίσης παρακολουθήσει παραβιάσεις των συνθηκών βιολογικών και χημικών όπλων για λογαριασμό των Η.Π.Α. κυβέρνηση, μετά τον φόβο του άνθρακα τον Σεπτέμβριο του 2001.
Σύμφωνα με τον Martin, υπάρχουν περισσότερες από 4.000 πατέντες που σχετίζονται με τον κορωνοϊό SARS.
Η εταιρεία του έχει επίσης κάνει μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση της χρηματοδότησης της έρευνας που περιλαμβάνει τη χειραγώγηση των κορωνοϊών που οδήγησαν στο SARS ως υποκατηγορία της οικογένειας των κορωνοϊών βήτα.
Μεγάλο μέρος της έρευνας χρηματοδοτήθηκε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) υπό τη διεύθυνση του Δρ. Anthony Fauci.
«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να θυμηθεί ο κόσμος ότι ήταν το 1999 όταν ο Anthony Fauci και ο Ralph Baric στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας Chapel Hill αποφάσισαν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν όπλα για τον κορωνοϊό που κατοχύρωσαν το 2002 —ένα χρόνος πριν από το ξέσπασμα του SARS στην Κίνα.
Ήξεραν ότι ήταν ένα βιολογικό όπλο από το 2005.

disc.JPG


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης