Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποδοκίμασαν τον Fauci σε γήπεδο του Seattle

Αποδοκίμασαν τον Fauci σε γήπεδο του Seattle
Το γεγονός ότι ο Fauci αποδοκιμάστηκε από μεγάλα πλήθη στη συγκεκριμένη πόλη, προκαλεί έκπληξη
Έκπληξη προκάλεσαν οι αποδοκιμασίες κατά του επικεφαλής λοιμωξιολόγου των ΗΠΑ, Anthony Fauci στο Seattle που θεωρείται μία πόλη - προπύργιο των Δημοκρατικών.
Όπως σχολιάζει το zerohedge, το Seattle αποτελεί ένα από τα προπύργια της «αριστερίστικης υστερίας» στις ΗΠΑ για την πανδημία, με τα lockdown να διαρκούν πάνω από ένα χρόνο.
Οι περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ ανέστειλαν τα lockdown μετά από λίγους μήνες, όταν κατέστη σαφές ότι η covid δεν αποτελούσε απειλή για το 99,7% του πληθυσμού, σύμφωνα με δεκάδες μελέτες.
Ωστόσο, η πολιτεία της Ουάσινγκτον διατήρησε τους αυστηρούς περιορισμούς, κυρίως λόγω του φόβου που διακατέχει κυβερνητικούς αξιωματούχους όπως ο Fauci.
Το γεγονός ότι ο Fauci αποδοκιμάστηκε από μεγάλα πλήθη στη συγκεκριμένη πόλη, προκαλεί έκπληξη.
Ωστόσο, αυτό δείχνει ότι η αντίσταση στις εντολές και ο θυμός για την παραπληροφόρηση γύρω από τον κορωνοϊό είναι πολύ πιο διαδεδομένη από ό,τι πιστεύουν τα μέσα ενημέρωσης.
Ο Fauci συμφώνησε να ρίξει την πρώτη μπαλιά στο Seattle Mariners T-Mobile Stadium αυτή την εβδομάδα, πιθανώς επειδή πίστευε ότι θα ήταν ασφαλής εντός των ορίων της πόλης. Έκανε λάθος.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης