Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σπεύδουν στην Τουρκία για... μεταμόσχευση μαλλιών - Από 1.500 έως 2.000 ευρώ τα all inclusive πακέτα

Σπεύδουν στην Τουρκία για... μεταμόσχευση μαλλιών - Από 1.500 έως 2.000 ευρώ τα all inclusive πακέτα
Η Τουρκία φιλοξένησε περίπου 550.000 τουρίστες για τη μεταμμόσχευση μαλλιών το α' εξάμηνο του 2022

Ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για τη μεταμόσχευση μαλλιών θεωρείται η Τουρκία με τη ζήτηση για τα all inclusive να έχει εκτοξευθεί στα ύψη.
Η μεταμόσχευση μαλλιών αποτελεί σημαντικό κομμάτι για τον τουρισμό της υγείας και -σύμφωνα με τον επικεφαλής της Τουρκικής Ένωσης Τουρισμού Υγείας (TÜSATDER) Servet Terziler- εντοπίζονται σοβαρά πλεονεκτήματα στη σχέση τιμής και απόδοσης. «Οι άνθρωποι έρχονται και κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών, πληρώνοντας κατά μέσο όρο 1.500-2.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των πάντων, όπως μεταφορά σε ξενοδοχείο, αεροδρόμιο και μεταμόσχευση μαλλιών και δύο διανυκτερεύσεις» επισημαίνει ο ίδιος.
Σύμφωνα με τον ίδιο, στην Ευρώπη οι τιμές υπερβαίνουν τα 5.000 ευρώ.
Η Τουρκία φιλοξένησε περίπου 550.000 τουρίστες για τη μεταμμόσχευση μαλλιών το α' εξάμηνο του 2022 μετά την άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό.
Ο κύκλος εργασιών, εν τω μεταξύ, αναμένεται να φτάσει τα 2 δισ. δολάρια φέτος από 1,5 δισ. δολάρια το 2019. Το 2022, ο συνολικός κύκλος εργασιών του τουρισμού υγείας αναμένεται να φτάσει τα 4 δισ. δολάρια.
«Περίπου το 60% των εισερχόμενων ασθενών έρχονται κατόπιν σύστασης», συνέχισε ο Terziler, καθώς «όταν οι Ευρωπαίοι έρχονται εδώ και βρίσκουν το στυλ εξυπηρέτησης που θαυμάζουν σε ιδιωτικές κλινικές και νοσοκομεία, είναι πολύ ικανοποιημένοι και το συνιστούν σε άλλους όταν επιστρέψουν στις χώρες τους».
«Τουρίστες υγείας έρχονται στη χώρα μας από περισσότερες από 100 χώρες για μεταμόσχευση μαλλιών. Κυρίως η ηπειρωτική Ευρώπη, η Σουηδία, η Νορβηγία, η Δανία, η Αγγλία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Γαλλία, η Ολλανδία και η Γερμανία είναι μεταξύ των κορυφαίων χωρών», είπε και συνέχισε «εκτός από την ηπειρωτική Ευρώπη, φιλοξενούμε τουρίστες υγείας από πολλές χώρες όπως η Βραζιλία, η Αργεντινή, ο Καναδάς, ακόμη και η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία και το Ισραήλ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης