Τελευταία Νέα
Διεθνή

Cramer σε επενδυτές: Μην τα βάζετε με τους short sellers σε μια τέτοια αγορά

Cramer σε επενδυτές: Μην τα βάζετε με τους short sellers σε μια τέτοια αγορά
Δεν μπορώ να υποστηρίξω τοποθετήσεις με την ελπίδα να δημιουργήσω μια σύντομη ανοδική συμπίεση, αναφέρει ο Cramer
Ο Jim Cramer του CNBC προειδοποίησε τους επενδυτές να αποφύγουν την αγορά μετοχών σε ένα στοίχημα έναντι των short sellers.
Η αγορά λειτουργεί υπέρ των short-sellers, καθώς αφομοιώνει τα απογοητευτικά εταιρικά αποτελέσματα και προετοιμάζεται για την ανακοίνωση του πληθωρισμού.
«Σε μια αγορά που σας παρουσιάζει άφθονες ευκαιρίες για να χάσετε χρήματα, δεν μπορώ να υποστηρίξω τοποθετήσεις με την ελπίδα να δημιουργήσω μια σύντομη ανοδική συμπίεση.
Αργά ή γρήγορα, καταλήγεις σε μια μέρα σαν τη σημερινή, όπου αυτή η τακτική απλώς σκάει στο πρόσωπό σου», είπε ο παρουσιαστής του «Mad Money».
Περισσότεροι επενδυτές φαίνεται να δοκιμάζουν την τύχη τους με τις ανοικτές πωλήσεις.
Ο δείκτης GS Most Short, ο οποίος μετρά τις μετοχές στις οποίες οι επενδυτές κάνουν shorting ή ποντάρουν εναντίον, αυξήθηκε περισσότερο από 18% τις τελευταίες πέντε ημέρες.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν η τρέλα των μετοχών meme ήταν στο αποκορύφωμά της.
Ο Cramer προειδοποίησε τους επενδυτές ότι αυτή η ενέργεια κάνει τις μετοχές που χάνουν χρήματα να φαίνονται απατηλά ελκυστικές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης