Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κίνα - covid: Εγκλωβισμένοι 80.000 τουρίστες στο νησί Hainan λόγω περιορισμών - Ακύρωση πτήσεων

Κίνα - covid: Εγκλωβισμένοι 80.000 τουρίστες στο νησί Hainan λόγω περιορισμών - Ακύρωση πτήσεων
Μέχρι την άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών, τα ξενοδοχεία στην πόλη πρέπει να προσφέρουν στους πελάτες τους έκπτωση 50%
Σχετικά Άρθρα

Πάνω από 80.000 τουρίστες έχουν εγκλωβιστεί στο νησί Hainan στη νότια Κίνα, που φέρει το παρατσούκλι «Κινεζική Χαβάη», μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων της Covid που οδήγησαν τις αρχές να ακυρώσουν όλες τις πτήσεις και τις σιδηροδρομικές μεταφορές σε τοπικό επίπεδο.
Στην παραθαλάσσια πόλη Sanya στο νησί με τους πάνω από 1 εκατ. κατοίκους, που βρίσκεται σε lockdown, εντοπίστηκαν 483 κρούσματα κορωνοϊού την Κυριακή 7/8.
Όλες οι πτήσεις από τη Sanya ακυρώθηκαν το Σαββατοκύριακο και οι πωλήσεις εισιτηρίων τρένου ανεστάλησαν, ενώ οι τουρίστες που επιθυμούν να φύγουν θα πρέπει να έχουν 5 αρνητικά τεστ PCR τις τελευταίες επτά ημέρες, σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι υγειονομικές αρχές.
Μέχρι την άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών, τα ξενοδοχεία στην πόλη πρέπει να προσφέρουν στους πελάτες τους έκπτωση 50%, δήλωσε ένας εκπρόσωπος των αρχών.
Σημειώνεται ότι στην Sanya έχουν κλείσει δημόσιοι χώροι ψυχαγωγίας, όπως μπαρ, από την περασμένη εβδομάδα, όμως σούπερ μάρκετ και φαρμακεία παραμένουν ανοιχτά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης