Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ron Paul Institute – ΗΠΑ: Ο ρόλος του FBI στην κλοπή των εκλογών του 2020 από τον Trump – Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις

Ron Paul Institute – ΗΠΑ: Ο ρόλος του FBI στην κλοπή  των εκλογών του 2020 από τον Trump – Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις

Τα στοιχεία που αναδεικνύουν τις τακτικές του FBI για να μην παραμείνει ο Donald Trump στο Λευκό Οίκο - Πώς προστάτευσαν την Clinton 

Σχετικά Άρθρα
Ο Biden κέρδισε τις εκλογές του 2020 με προβάδισμα μόλις 43.000 ψήφων σε τρεις Πολιτείες.

Οι ψήφοι ήταν πολύ πιο κοντά από ό,τι συνήθως παραδέχονται τα ΜΜΕ.
Υπήρχαν πολλοί παράγοντες που θα μπορούσαν να γύροπυν τη ζυγαριά υπέρ του BIden, συμπεριλαμβανομένων των μηχανορραφιών του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών, επισημαίνει σε έρευνά του το Ron Paul Institute
.
Η μακρά ιστορία των καταχρηστικών πρακτικών του FBI

Αν και τα ΜΜΕ συνήθως παρουσιάζουν το FBI ως τα «καλά παιδιά», το γραφείο έχει μακρά ιστορία παρεμβάσεων στις προεδρικές εκλογές.
Λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του μετά τον θάνατο του Franklin Roosevelt, ο Πρόεδρος Harry Truman σχολίασε στο ημερολόγιό του: «Δεν θέλουμε Γκεστάπο ή Μυστική ΑστυνομίαQ Το FBI τείνει προς αυτή την κατεύθυνση.
Εμπλέκονται σε σκάνδαλα σεξουαλικής φύσεως και απλούς εκβιασμούς….
Αυτό πρέπει να σταματήσει».
Αλλά ο διευθυντής του FBI J. Edgar Hoover ξεπέρασε σε θητεία τον Truman και κάθε επόμενο πρόεδρο...

Τα περιστατικά

Στην προεδρική εκστρατεία του 1948, ο Hoover υπερασπίστηκε ευθαρσώς τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο Thomas Dewey,, διαρρέοντας ισχυρισμούς ότι ο Truman ήταν μέρος μιας διεφθαρμένης πολιτικής κάστας του Κάνσας Σίτι.
Το 1952, ο Hoover προσπάθησε να υπονομεύσει τον υποψήφιο των Δημοκρατικών για την προεδρία Adlai Stevenson διαδίδοντας φήμες ότι ήταν κρυφός ομοφυλόφιλος.
Το 1964, το FBI παρακολούθησε παράνομα τα προεδρικά γραφεία και το αεροπλάνο του Ρεπουμπλικανό υποψήφιου για την προεδρία Barry Goldwater και διεξήγαγε ελέγχους στο επιτελείο της εκστρατείας του για στοιχεία ομοφυλοφιλικής δραστηριότητας.
Το FBI διεξήγαγε επίσης μια εκτεταμένη επιχείρηση παρακολούθησης στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών το 1964 για να αποτρέψει ενοχλητικές προκλήσεις στον Πρόεδρο Lyndon Johnson.
FBI Warns Of Crypto Scammers Prowling On LinkedIn, Bitcoin Falls

Biography: J. Edgar Hoover | American Experience | Official Site | PBS
Η προστασία της Hillary Clinton

Το 2016, το FBI υπερασπίστηκε την υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία Hillary Clinton προστατεύοντάς την παρά τα διάφορα εγκλήματά της σχετικά με το χειρισμό απόρρητων πληροφοριών και την καταστροφή email και άλλων στοιχείων από την εποχή της ως υπουργός Εξωτερικών.
Clinton can no longer coast to the win - POLITICO
Επίθεση κατά του Trump

Μια έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή αποκάλυψε το 2018 ότι οι βασικοί πράκτορες του FBI στις έρευνες ήταν οπαδοί των Δημοκρατικών .
«Θα εμποδίσουμε» τον Donald Trump να γίνει πρόεδρος, ο επικεφαλής ερευνητής του FBI Peter Strzok έστειλε μήνυμα στην ερωμένη/φίλη του, δικηγόρο του FBI Lisa Page, τον Αύγουστο του 2016.
Ένας πράκτορας του FBI χαρακτήρισε τους υποστηρικτές του Trump «καθυστερημένους» και δήλωσεQ «Είμαι μαζί της [με τη Hillary Clinton].
Ένας άλλος υπάλληλος του FBI έστειλε μήνυμα ότι «Οι υποστηρικτές του Trump είναι όλοι φτωχοί έως μεσαίας τάξης, αμόρφωτοι, τεμπέληδες».
Coronavirus: Trump campaign rallies led to 30,000 cases, Stanford  researchers say
Το σχέδιο για το 2020

Το FBI δεν έχει ηχογραφήσεις ή βίντεο από τις συνεντεύξεις του με βοηθούς και στελέχη της Clinton.
Καθυστέρησε επίσης να ανακρίνει την Clinton μέχρι το τέλος της έρευνας και σχεδίαζε να την αθωώσει «ελλείψει ομολογίας από την ίδια», σημείωσε ο Γενικός Επιθεωρητής.
Το FBI απέτυχε να εμποδίσει τον Trump να κερδίσει το 2016, αλλά οι αξιωματούχοι του FBI αφοσιώθηκαν στο να ακρωτηριάσουν την προεδρία του με κατασκευασμένα στοιχεία που υποδηλώνουν ότι η Ρωσία είχε παρέμβει παράνομα στις προεδρικές εκλογές.
Ένας κορυφαίος nomik;ow του FBI καταδικάστηκε για παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων για την εξασφάλιση εντάλματος του νόμου περί επιτήρησης ξένων πληροφοριών με στόχο στελέχη της εκστρατείας Trump.

Οι διαρροές

Ο επικεφαλής του FBI James Comey διέρρευσε επίσημα υπομνήματα σε φιλικούς δημοσιογράφους, ωθώντας έτσι τον διορισμό του ειδικού εισαγγελέα  Robert Mueller για να ερευνήσει τον Trump.
Η έρευνα του Mueller προκάλεσε πλήθος αντιθετικούς ισχυρισμούς και διαμάχες και βοήθησε τους Δημοκρατικούς να πάρουν τον έλεγχο της Βουλής των Αντιπροσώπων το 2018 προτού παραδεχτούν το 2019 ότι δεν υπήρχε τέτοια ρωσική συνωμοσία.
Κανένας αξιωματούχος του FBI δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα στη φυλακή για τις καταχρηστικές ή παράνομες συμπεριφορές.
No obstruction' no more: Mueller statement prompts shift in Trump talking  points - POLITICO
Το σκάνδαλο με τους φορητούς υπολογιστές Hunter Biden

Τον Δεκέμβριο του 2019, πράκτορες του FBI κατέλαβαν ένα φορητό υπολογιστή που είχε εγκαταλείψει ο Hunter Biden σε ένα κατάστημα επισκευής υπολογιστών στο Ντέλαγουερ. Αυτός ο φορητός υπολογιστής ήταν ένας θησαυρός…. εγκλημάτων, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων ότι ο Hunter και άλλοι Biden είχαν εισπράξει εκατομμύρια σε πληρωμές από ξένες πηγές για την παροχή πρόσβασης στην Ουάσιγκτον και άλλες διευκολύνσεις.
Αυτός ο φορητός υπολογιστής παρείχε επαρκή τεκμηρίωση ότι ο Joe Biedn θα μπορούσε να εξαγοραθεί από ξένες δυνάμεις.
Όταν τελικά διέρρευσαν νέα για τον φορητό υπολογιστή τον Οκτώβριο του 2020, 50 πρώην αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών τορπίλισαν ουσιαστικά τις αποκαλύψεις υποστηρίζοντας ότι ο φορητός υπολογιστής ήταν ένα ρωσικό τέχνασμα στη μάχη της παραπληροφόρησης.
Το FBI γνώριζε ότι ο φορητός υπολογιστής δεν είπε τίποτα για να αντιμετωπίσει τα ψέματα των πρώην τρομοκρατών.
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ξεκίνησε έρευνα κατά του Hunter Biden το 2019, αλλά ο Γενικός Εισαγγελέας William Barr φρόντισε να μην εμφανιστούν οι πληροφορίες δημόσια πριν από τις εκλογές του 2020. (Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.)
Συνεχίζει την εκστρατεία του υπέρ των Δημοκρατικών
Hunter Biden saga: Washington Post authenticates laptop after dismissing  'fake' scandal in 2020 | Fox News
GOP fury at Big Tech after NYT admits Hunter Biden laptop is real
Η υπόθεση του Μίσιγκαν


Η πιο θρασύτατη παρέμβαση του FBI στις εκλογές του 2020 συνίστατο στην κατασκευή μιας γελοίας συνωμοσίας για την απαγωγή της κυβερνήτη του Μίσιγκαν Gretchen Whitmer, από τους αγαπημένους κυβερνήτες του Biden.
Το Μίσιγκαν ήταν μια πολιτεία κρίσιμη στις ποεδρικές εκλογές.
Η Whitmer εξόργισε πολλούς κατοίκους του Μίσιγκαν θέτοντας ολόκληρη την πολιτεία σε lockdown μετά το ξέσπασμα του COVID-19.
Όποιος έφευγε από το σπίτι του για να επισκεφτεί την οικογένεια ή τους φίλους του κινδύνευε με πρόστιμο 1.000 δολαρίων και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων αντιμετώπιζαν τρία χρόνια φυλάκισης επειδή αρνήθηκαν να κλείσουν τα καταστήματά τους.
Η ανεργία εκτινάχθηκε στο 25% σε όλη την πολιτεία, αλλά οι πολιτικές του Whitmer απέτυχαν να αποτρέψουν περισσότερους από 2 εκατομμύρια κατοίκους του Μίσιγκαν από τη μόλυνση με τον COVID - Και όλα κατέληξαν σε μια τεράστια κοινωνική διαμορτυρία 

F.B.I. Says Michigan Anti-Government Group Plotted to Kidnap Gov. Gretchen  Whitmer - The New York Times
Οι συλλήψεις


Λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές του 2020, το FBI ανακοίνωσε τις συλλήψεις ατόμων που είχαν δελεαστεί από πληροφοριοδότες του FBI και μυστικούς πράκτορες να μιλήσουν.
Μετά την ανακοίνωση των συλλήψεων, η Whitmer κατήγγειλε γρήγορα τον Trump για υποκίνηση «εγχώριας τρομοκρατίας» και δήλωσε: «Όταν οι ηγέτες μας συναντώνται, ενθαρρύνουν ή συναδελφώνονται με εγχώριους τρομοκράτες, νομιμοποιούν τις ενέργειές τους.
Είναι συνένοχοι».
8th person arrested over alleged plot to kidnap Michigan Gov. Gretchen  Whitmer - ABC News
Μίσος και ανομία

Ο Joe Biden ισχυρίστηκε ότι οι συλλήψεις έδειξαν την «ανοχή του προέδρου Trump στο μίσος, την εκδίκηση και την ανομία σε συνωμοσίες όπως αυτή».
Ο πρώην αξιωματούχος του FBI, Frank Figluzzi, δήλωσε στο MSNBC ότι ο Trump θα πρέπει να ερευνηθεί για «βοήθεια και υποκίνηση» σε τρομοκρατικές πράξεις.
Ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής του FBI, Andrew McCabe, επισημανε στο CNN: «Το άτομο που είναι πιο υπεύθυνο για την υποκίνηση αυτού του είδους αναταραχών, αυτού του είδους του διχασμού, αυτού του είδους της βίας σε αυτή τη χώρα αυτή τη στιγμή είναι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών».
Rep. Rashida Tlaib calls out President Trump for his old tweet about  Michigan | WEYI
Οι βολές

Ο καθηγητής νομικής Jonathan Turley σημείωσε:
Τα μέσα ενημέρωσης μπήκαν σε φρενίτιδα, δηλώνοντας ότι η υπόθεση απέδειξε ότι: «Η ρητορική και οι πολιτικές του Trump έχουν εξαπολύσει μια δεύτερη πανδημία με τη μορφή της ακροδεξιάς εγχώριας τρομοκρατίας».
Υπήρχαν πολλοί λόγοι να αμφιβάλλουμε για την πλοκή από την αρχή.

Οι εμπλοκές ιδιωτών και κατασκευή συνωμοσίας...

Μια επιτροπή του Μίσιγκαν τον Απρίλιο κατέληξε ουσιαστικά στο συμπέρασμα ότι οι συνωμότες είχαν παγιδευτεί σε μια υπόθεση κατασκευασμένη από το FBI.
Υπήρχαν τόσοι πληροφοριοδότες του FBI και μυστικοί πράκτορες που ενεπλάκησαν στην πλοκή όσοι ιδιώτες.
Από την αρχή, το FBI οδήγησε τους συμμετέχοντες να λένε και να κάνουν πράγματα που υποτίθεται ότι θα σφράγιζαν τη νομική τους καταδίκη.
Ο Stephen Robeson, ένας πληροφοριοδότης του FBI με έναν κατάλογο κακουργημάτων και άλλων εγκλημάτων, οργάνωσε σημαντικές εκδηλώσεις για την οικοδόμηση του κινήματος.
Ο Dan Chapel,, ένας άλλος πληροφοριοδότης του FBI που πληρώθηκε με 54.000 δολάρια, έγινε δεύτερος στη διοίκηση και ήταν ο εγκέφαλος της στρατιωτικής εκπαίδευσης της ομάδας, παρόλο που βοήθησε τους ομοσπονδιακούς να παρακολουθούν τα μηνύματά τους.

Η ετυμηγορία που εξόργισε

Η συνωμοσία Whitmer ήταν μια.... παραγωγή που γράφτηκε, χρηματοδοτήθηκε και παρήχθη σε μεγάλο βαθμό από πράκτορες και πληροφοριοδότες του FBI.
Σε κάθε σημείο, το FBI κυριολεκτικά προστάτευσε τους συνωμότες και έλεγχε τις ενέργειές τους.
Αυτό αξίζει να διερευνηθεί από το Κογκρέσο, αλλά κανένα από τα δύο σώματα δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται έστω και οριακά.

Η ετυμηγορία των ενόρκων του Μίσιγκαν προκάλεσε πολλά ουρλιαχτά από τους φίλους του Λεβιάθαν. Η πρώην δικηγόρος του υπουργείου Δικαιοσύνης Barbara McQuade θρηνούσε: «Αυτή η ετυμηγορία με απασχολεί γιατί θα μπορούσε να ενθαρρύνει άλλους αντικυβερνητικούς εξτρεμιστές να εμπλακούν σε επικίνδυνη συμπεριφορά στο όνομα της επαγρύπνησης δικαιοσύνης.
Σε μια εποχή που βλέπουμε έναν αυξανόμενο αριθμό απειλών βίας κατά των δημοσίων αξιωματούχων, είναι σημαντικό να λογοδοτήσουμε μια τέτοια συμπεριφορά».

Αλλά τα κατεστημένα μέσα ενημέρωσης αγνόησαν διαρκώς να θέσουν υπόλογους κυβερνητικούς αξιωματούχους για παραβίαση των δικαιωμάτων των Αμερικανών πολιτών. 
Unprecedented”: Michigan AG expects charges against Trump supporters in  "coordinated" election plot | Salon.com

Η συνεχιζόμενη απειλή για την ελευθερία

Λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη του Μίσιγκαν, οι New York Times σημείωσαν ότι «παρακολουθείται στενά ως μια από τις πιο σημαντικές πρόσφατες υποθέσεις εγχώριας τρομοκρατίας, μια απόδειξη της δέσμευσης της Ουάσιγκτον στον απόηχο της επίθεσης της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ να καταδιώξει ακροδεξιές ομάδες που επιδιώκουν να πυροδοτήσουν μια βίαιη, αντικυβερνητική εξέγερση ή ακόμα και έναν νέο εμφύλιο πόλεμο».

Τους «βαφτίζουν» τρομοκράτες

Ο επικεφαλής του FBI, Christopher Wray δήλωσε στο Κογκρέσο πέρυσι ότι το FBI έχει 2.000 εν εξελίξει έρευνες για την εγχώρια τρομοκρατία.
Πόσα επιπλέον εγκλήματα ή συνωμοσίες υποκινεί το FBI αυτή τη στιγμή;
Θα μάθουν ποτέ οι Αμερικανοί τι ρόλο, αν υπήρχε από το FBI στην ώθηση ορισμένων από αυτούς που συνελήφθησαν στη σύγκρουση του Καπιτωλίου στις 6 Ιανουαρίου να διαπράξουν ένα έγκλημα;
Και τι γίνεται με τις προσπάθειες της ομάδας Biden να επεκτείνει συνεχώς τον ορισμό του «επικίνδυνου εξτρεμιστή»;
FSI - The Legacy of January 6
Reporter's Notebook: Scenes from the January 6 US Capitol riot | News | Al  Jazeera
Πολλά FBI... και οι επερχόμενες εκλογές


Οι ιδρυτές του Αμερικανικούς Έθνους (Founding Fathers) σοφά δεν δημιούργησαν μια εθνική αστυνομία, αλλά οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες επιβολής του νόμου έχουν πολλαπλασιαστεί σαν μανιτάρια.
Πριν από σχεδόν 100 χρόνια, η Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών προειδοποίησε ότι το FBI είχε γίνει «ένα μυστικό αστυνομικό σύστημα πολιτικού χαρακτήρα».
Ούτε το Κογκρέσο ούτε τα ομοσπονδιακά δικαστήρια έχουν από τότε ουσιαστικά χαλιναγωγήσει την πιο ισχυρή εγχώρια ομοσπονδιακή υπηρεσία.
Τι παράνομο θα διαπράξει το FBI για να επηρεάσει τις μελλοντικές εκλογές;
Και ποιες είναι οι πιθανότητες να το γνωρίζουν οι Αμερικανοί πριν κλείσουν οι κάλπες;
Ιδού τα κρίσιμα ερωτήματα…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης