Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προειδοποιεί ο Uri Geller τον Putin: Με τη δύναμη του.... μυαλού θα σε αποτρέψω από μία πυρηνική επίθεση

Προειδοποιεί ο Uri Geller τον Putin: Με τη δύναμη του.... μυαλού θα σε αποτρέψω από μία πυρηνική επίθεση
Ο Βρετανο-Ισραηλινός πνευματιστής και ταχυδακτυλουργός, δημοσίευσε μάλιστα μία επιστολή: «αυτή είναι προειδοποίηση στον Putin» που έγραφε, μεταξύ άλλων, ότι θα χρησιμοποιήσει «το τελευταίο μόριο της δύναμης του μυαλού του» για να τον αποτρέψει να εξαπολύσει επίθεση

Τον πρόεδρο Vladimir Putin προειδοποιεί... μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο Uri Geller, σε περίπτωση που ο Ρώσος επιχειρήσει μία πυρηνική επίθεση κατά οποιαδήποτε χώρας.
Ο Βρετανο-Ισραηλινός πνευματιστής και ταχυδακτυλουργός, δημοσίευσε μάλιστα μία επιστολή: «αυτή είναι προειδοποίηση στον Putin» που έγραφε, μεταξύ άλλων, ότι θα χρησιμοποιήσει «το τελευταίο μόριο της δύναμης του μυαλού του» για να τον αποτρέψει να εξαπολύσει επίθεση, ειδικά αν αυτή έχει ως στόχο τη Σκωτία.

Μάλιστα ενθάρρυνε τους ανθρώπους στα social media να αφιερώσουν πέντε δευτερόλεπτα από την ημέρα τους για να οραματιστούν ένα ακτινοβόλο, ενεργητικό πεδίο δύναμης, σαν μια εκθαμβωτική, χρυσή ασπίδα στον ουρανό.

Ο Geller ισχυρίστηκε ότι αυτό θα εκτρέψει τις πυρηνικές κεφαλές που αναπτύσσονται από το Κρεμλίνο και θα τις στρέψει πίσω για να καταστρέψουν τη Ρωσία.

«Αν καταφύγετε στη χρήση πυρηνικών όπλων, τα σχέδιά σας και οι πύραυλοί σας θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ!
Θα χρησιμοποιήσω κάθε τελευταίο μόριο της δύναμης του μυαλού μου για να σας αποτρέψω από την πυρηνική επίθεση!
Καλώ όλους τους υπέροχους, φιλειρηνικούς ανθρώπους του κόσμου να ενωθούν μαζί μου» είπε στην ανοιχτή επιστολή.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης