Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bolton (Πρώην σύμβουλος Trump): Τίποτα καλό δεν περιμένει την Ουκρανία λόγω του Biden - Ασυνεπής, αναποφάσιστος

Bolton (Πρώην σύμβουλος Trump): Τίποτα καλό δεν περιμένει την Ουκρανία λόγω του Biden - Ασυνεπής, αναποφάσιστος
Ο Bolton πρόσθεσε ότι ο Λευκός Οίκος έχει την τάση να υποχωρεί όταν βρίσκεται υπό πίεση

Η αναποφασιστικότητα του προέδρου των ΗΠΑ Biden στην εξωτερική πολιτική «υπόσχεται» προβλήματα για το Κίεβο κατά τη διάρκεια της ρωσικής ειδικής επιχείρησης, έγραψε ο John Bolton, πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Donald Trump, σε άρθρο του για το 19FortyFive.
Κατά τη γνώμη του, ο Αμερικανός ηγέτης έχει επανειλημμένα επιδείξει αδυναμία στις σχέσεις με την Κίνα και τη Ρωσία, γεγονός που υπονόμευσε την εξουσία των Ηνωμένων Πολιτειών και έφερε μόνο νέες απειλές και προκλήσεις.
«Η έλλειψη αποφασιστικότητας δεν προμηνύει τίποτα το καλό για την Ουκρανία εάν συνεχιστεί η ρωσική ειδική επιχείρηση, ειδικά από τη στιγμή που ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, ιδίως η Γερμανία και η Γαλλία, δείχνουν τη δική τους αναποφασιστικότητα», είπε ο Bolton.
Ο πρώην σύμβουλος Trump πιστεύει ότι η Μόσχα και το Πεκίνο παίρνουν «επικίνδυνα μηνύματα» από τις ενέργειες του Biden.
«Τόσο επί της ουσίας όσο και ως προς τη διπλωματική ικανότητα, η διοίκησή του είναι αναποφάσιστη, υποχωρητική και ασυνεπής», αναφέρει το δημοσίευμα.
Ο Bolton πρόσθεσε ότι ο Λευκός Οίκος έχει την τάση να υποχωρεί όταν βρίσκεται υπό πίεση.
Έτσι, ανέφερε ως παράδειγμα τα θέματα της ανταλλαγής κρατουμένων με τη Μόσχα, την επιστροφή της Ουάσιγκτον στη συμφωνία για τα πυρηνικά του Ιράν το 2015 και την επίσκεψη της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Pelosi στην Ταϊβάν .

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης