Τελευταία Νέα
Διεθνή

O Trump τρολάρει τον Biden: Δεν προσβλήθηκε από covid αλλά από άνοια, θα καταλήξει σε οίκο ευγηρίας

O Trump τρολάρει τον Biden: Δεν προσβλήθηκε από covid αλλά από άνοια, θα καταλήξει σε οίκο ευγηρίας
Ο Biden σκέφτεται να μετακομίσει, με μερική απασχόληση, σε ένα από εκείνα τα όμορφα γηροκομεία του Ουισκόνσιν... ανέφερε περιπεκτικά ο Trump...

Ο πρώην Πρόεδρος Trump, ο οποίος θα είναι ξανά υποψήφιος στην προεδρική κούρσα το 2024 τρόλαρε τον νυν αμερικανό Πρόεδρο Biden λέγοντας ότι έχει προσβληθεί από άνοια, όχι από COVID, και σκέφτεται να μετακομίσει σε οίκο ευγηρίας.

Ο Trump έκανε τα σχόλια στο Truth Social αφού αποκαλύφθηκε ότι ο τετραπλά εμβολιασμένος Biden είχε κολλήσει COVID για δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες.

«O Biden διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με covid 19, δυστυχώς διαγνώστηκε λάθος από τους γιατρούς του.
Αντιθέτως, έχει άνοια, και ευτυχώς αναρρώνει καλά», έγραψε ο Trump.

«Ο Biden σκέφτεται να μετακομίσει, με μερική απασχόληση, σε ένα από εκείνα τα όμορφα γηροκομεία του Ουισκόνσιν, όπου σχεδόν το 100% των κατοίκων από θαύμα, και για πρώτη φορά στην ιστορία, είχαν τη δύναμη και την ενέργεια να ψηφίσουν — ακόμα κι αν αυτές οι ψήφοι είχαν δοθεί παράνομα», πρόσθεσε.

Ο Biden βγήκε από την απομόνωση την περασμένη εβδομάδα, αφού βρέθηκε αρνητικός στον ιό και ολοκλήρωσε μια αγωγή 5 ημερών με το φάρμακο Paxlovid της Pfizer το οποίο ωστόσο δέχεται σφοδρή κριτική.
Ωστόσο, στις 30 Ιουλίου 2022 ανακοινώθηκε ότι ο Biden βρέθηκε και πάλι θετικός, αν και ο Λευκός Οίκος ισχυρίστηκε ότι δεν παρουσίαζε συμπτώματα.

Όπως έχει επισημανθεί, πολλοί κορυφαίοι Δημοκρατικοί παραμένουν πεπεισμένοι ότι ο Biden δεν θα είναι ξανά υποψήφιος το 2024, επικαλούμενοι την προφανή γνωστική του εξασθένηση που φαίνεται να επιδεινώνεται.

Οι New York Times δημοσίευσαν ένα άρθρο που επικρίνει το γεγονός ότι ο αμερικανός Πρόεδρος Biden που κόλλησε δύο φορές covid 19 μέσα σε λίγες εβδομάδες... θα «περιπλέξει την προσπάθειά του να μετατρέψει την ασθένειά του σε θετική ιστορία» και θα καθυστερήσει τα ταξίδια της προεκλογικής του εκστρατείας για υποστήριξη των Δημοκρατικών συμμάχων.

Η εφημερίδα επίσης τόνισε ότι ένα ακόμη παράδειγμα του Paxlovid το οποίο αν και χορηγείται δεν είναι αποτελεσματικό και προφανώς καταλήγει σε επικρίσεις κατά της φαρμακευτικής εταιρίας Pfizer.
Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι όσοι λαμβάνουν Paxlovid κολλούν εκ νέου covid 19 ή είναι επιρρεπείς στον κορωνοιό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης