Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Άσε πρώτα τα γιότ σου και μετά ξεκίνα τις διαλέξεις»: Σκληρή απάντηση Bolsonaro κατά του DiCaprio

«Άσε πρώτα τα γιότ σου και μετά ξεκίνα τις διαλέξεις»: Σκληρή απάντηση Bolsonaro κατά του DiCaprio
Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Ιανουάριο ο DiCaprio φωτογραφήθηκε να κάνει διακοπές με φίλους στο "Vava II" αξίας 150 εκατομμυρίων δολαρίων, το μεγαλύτερο γιοτ που κατασκευάζεται στη Βρετανία, το οποίο εκτιμάται ότι παράγει 238 κιλά διοξειδίου του άνθρακα ανά μίλι - όσο το μέσο βρετανικό αυτοκίνητο εκπέμπει σε δύο μήνες

Ο Πρόεδρος της Βραζιλίας Bolsonaro έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση στον DiCaprio για την υποκρισία του, προτρέποντας τον πασίγνωστο ηθοποιό «να εγκαταλείψει πρώτα το γιοτ του πριν δώσει διάλεξη στον κόσμο» για το περιβάλλον.
Εν ολίγοις δάσκαλε που εδίδασκες όπως λέμε ελληνιστί.... και η συνέχεια γνωστή!
Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Ιανουάριο ο DiCaprio φωτογραφήθηκε να κάνει διακοπές με φίλους στο "Vava II" αξίας 150 εκατομμυρίων δολαρίων, το μεγαλύτερο γιοτ που κατασκευάζεται στη Βρετανία, το οποίο εκτιμάται ότι παράγει 238 κιλά διοξειδίου του άνθρακα ανά μίλι - όσο το μέσο βρετανικό αυτοκίνητο εκπέμπει σε δύο μήνες.

Screenshot_3_18.png

Ο Bolsonaro απάντησε στον ηθοποιό, ο οποίος έγραψε στο Twitter ότι το τροπικό δάσος του Αμαζονίου «έχει αντιμετωπίσει μια επίθεση παράνομης αποψίλωσης των δασών στα χέρια της εξορυκτικής βιομηχανίας τα τελευταία 3 χρόνια».
«Εσύ πάλι, Leo;» Έγραψε στο Twitter ο Bolsonaro«Θα μπορούσα να σου πω, πάλι, να εγκαταλείψεις το γιοτ σου πριν δώσεις διάλεξη στον κόσμο, αλλά γνωρίζω τους προοδευτικούς: θέλεις να αλλάξεις ολόκληρο τον κόσμο, αλλά ποτέ τον εαυτό σου, οπότε θα σε αφήσω να ξεφύγεις » .
«Μεταξύ μας, είναι παράξενο να βλέπουμε έναν τύπο που προσποιείται ότι αγαπά τον Πλανήτη να δίνει περισσότερη προσοχή στη Βραζιλία παρά στις πυρκαγιές που βλάπτουν την Ευρώπη και τη χώρα του», συνέχισε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης