Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απίστευτο θρίλερ στον Καναδά – Έξι οι νέοι γιατροί που πέθαναν μυστηριωδώς, δύο εβδομάδες μετά την 4η δόση του εμβολίου για Covid

Απίστευτο θρίλερ στον Καναδά – Έξι οι νέοι γιατροί που πέθαναν μυστηριωδώς, δύο εβδομάδες μετά την 4η δόση του εμβολίου για Covid

Το απίστευτο αυτό γεγονός φέρεται να συνέβη στο νοσοκομείο Canada's Trillium Health Partners-Mississauga στο Τορόντο, όπου 3 γιατροί από πέθαναν «απροσδόκητα» μέσα στην ίδια εβδομάδα

Σχετικά Άρθρα

Την προηγούμενη εβδομάδα έγιναν γνωστοί οι θάνατοι τριών γιατρών στον Καναδά.
Πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, κάνουν λόγο για ακόμα τρεις θανάτους γιατρών μετά την 4η δόση εμβολίου για Covid.
Το απίστευτο αυτό γεγονός φέρεται να συνέβη στο νοσοκομείο Canada's Trillium Health Partners-Mississauga στο Τορόντο, όπου 3 γιατροί από πέθαναν «απροσδόκητα» μέσα στην ίδια εβδομάδα και σύμφωνα με μια νοσοκόμα που επίσης εργάζεται στο ίδιο ίδρυμα, οι θάνατοι ακολούθησαν την υποχρεωτική 4η δόση του εμβολίου.
Τα αίτια θανάτου των τριών γιατρών δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.
Την είδηση για τους τρεις νεκρούς γιατρούς μοιράστηκε πρώτη η ανεξάρτητη δημοσιογράφος Monique σε μια ανάρτηση που έγινε viral.

Οι γιατροί πέθαναν λίγο μετά το εμβόλιο

Σύμφωνα με τη Monique, μια ενδιαφερόμενη νοσοκόμα μοιράστηκε μαζί της ένα αντίγραφο του σημειώματος που εστάλη από τη διοίκηση του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με τη νοσοκόμα, οι τρεις γιατροί πέθαναν αφού το νοσοκομείο άρχισε να επιβάλει την 4η λήψη εμβολίου για τους υπαλλήλους τους.
Οι τρεις γιατροί που πέθαναν την ίδια εβδομάδα ήταν ο Dr. Lorne Segall (17 Ιουλίου), ο Dr. Stephen McKenzie (18 Ιουλίου) και ο Dr. Jakub Sawicki (21 Ιουλίου).

b_34.JPG

d_31.JPGc_35.JPG


Το Gateway Pundit είχε επικοινωνήσει με το Trillium Health Partners μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Facebook στις 24 Ιουλίου για να επαληθεύσει τους θανάτους των τριών γιατρών, αλλά δεν απάντησε στην ερώτησή του.
Το Gateway Pundit επικοινώνησε στη συνέχεια με το νοσοκομείο και μίλησε με τον Amit Shilton, διευθυντή σχέσεων και υπηρεσιών μέσων ενημέρωσης.
Ο Amit Shilton είπε στο Gateway Pundit ότι δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει τον θάνατό τους για προσωπικούς λόγους.
Την Τετάρτη (27/7), η Trillium Health Partners δημοσίευσε τελικά μια δήλωση και επιβεβαίωσε τον θάνατο των τριών γιατρών.

Επιβεβαιώνονται οι θάνατοι

«Με βαθιά θλίψη θρηνούμε την απώλεια τριών γιατρών μας που άφησαν πρόσφατα τη ζωή τους», ανακοίνωσε το νοσοκομείο στο Twitter.
«Ο Dr Ο Jakub Sawicki, ο Dr Stephen McKenzie και ο Dr. Lorne Segall ήταν αξιοσέβαστοι γιατροί που αφιέρωσαν τη ζωή τους στη φροντίδα των ασθενών και της κοινότητάς τους», προστίθεται στην ανάρτηση.
Το νοσοκομείο ισχυρίζεται ότι η φήμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πώς ο θάνατός τους σχετίζεται με τον εμβολιασμό κατά του Covid «απλά δεν είναι αλήθεια».

Άλλοι τρεις θάνατοι γιατρών

Αυτοί οι θάνατοι ακολούθησαν την ανακοίνωση του θανάτου του Dr. Paul Hannam, του Επικεφαλής Επείγουσας Ιατρικής και του Ιατρικού Διευθυντή του Προγράμματος στο Γενικό Νοσοκομείο North York (NYGH).
Ο Hannam φέρεται να ήταν καλά στην υγεία του, καθώς ήταν ολυμπιονίκης ιστιοπλόος και μαραθωνοδρόμος. Οποιεσδήποτε συνδέσεις με εμβόλια κατά του Covid οι οποίες μπορεί να είχαν γίνει, διαψεύστηκαν κατηγορηματικά από το νοσοκομείο.
Πέθανε απροσδόκητα το Σάββατο (30/7/2022) ενώ ήταν έξω για τρέξιμο, σύμφωνα με τους συναδέλφους του. Προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες για τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του, αναφέρει το Noqreport.

e_16.JPG
Ακολούθησε ο τραγικός θάνατος της Dr. Candace Nayman ήταν μια γυναίκα που είχε αφιερώσει τη ζωή της στην υγεία των παιδιών. Η 27χρονη, η οποία ήταν μόνιμος γιατρός στο παιδικό νοσοκομείο McMaster στο Hamilton κατέρρευσε ενώ κολυμπούσε καθώς αγωνιζόταν σε τρίαθλο την Κυριακή (24/7/2022).
f_17.JPG
Στη συνέχεια, μόλις το Σάββατο (30/7/2022) το Gateway Pundit ανέφερε ότι ο 44χρονος οικογενειακός γιατρός ο Shahriar Jalali Mazlouman από το Saskatchewan «πέθανε απροσδόκητα» το περασμένο Σαββατοκύριακο, 23 Ιουλίου.
Ένας 44χρονος οικογενειακός γιατρός από το Saskatchewan «πέθανε απροσδόκητα» το περασμένο Σαββατοκύριακο, 23 Ιουλίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Αρχή Υγείας του Saskatchewan ο Dr Shahriar Jalali Mazlouman, ένας οικογενειακός γιατρός του Melville, πέθανε απροσδόκητα.
Το νοσοκομείο δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με την αιτία θανάτου.
ddd_3.JPG
Σύμφωνα με διάφορες αναφορές, ο Mazlouman βρέθηκε νεκρός σε μια τοπική πισίνα στο Esterhazy του Saskatchewan το Σάββατο.
Πρόκειται για μια μεγάλη αναταραχή «απροσδόκητων θανάτων» στην ιατρική κοινότητα στον Καναδά, η οποία επιβάλλει τα εμβόλια κατά του Covid ως προϋπόθεση για την απασχόληση στο ιατρικό σύστημα.

six_1.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης