Τελευταία Νέα
Διεθνή

Καυστικό σχόλιο Zakharova για Boris Johnson: Θα μπορούσε να γίνει γυναίκα για να αναλάβει την αρχηγία του ΝΑΤΟ!

Καυστικό σχόλιο Zakharova για Boris Johnson: Θα μπορούσε να γίνει γυναίκα για να αναλάβει την αρχηγία του ΝΑΤΟ!
«Τίποτα δεν εμποδίζει τον Boris Johnson να ανακαλύψει ξαφνικά στο εσωτερικό του μία γυναίκα. Μοντέρνο, τολμηρό, το στυλ του», είπε εμφανώς ειρωνικά η Zakharova.
Σχετικά Άρθρα

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Boris Johnson να αναγνωρίσει στον εαυτό του …μία γυναίκα, προκειμένου να λάβει μέρος στην κούρσα διαδοχής για την αρχηγία του ΝΑΤΟ, όπως σημείωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova στο κανάλι της στο Telegram.
Νωρίτερα πηγές της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας άφηναν να εννοηθεί, ότι ο Johnson δεν έχει ελπίδες να γίνει νέος Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, ιδίως επειδή δεν είναι γυναίκα και δεν εκπροσωπεί ένα νέο κράτος μέλος του Συμφώνου.
«Τίποτα δεν εμποδίζει τον Boris Johnson να ανακαλύψει ξαφνικά στο εσωτερικό του μία γυναίκα. Μοντέρνο, τολμηρό, το στυλ του», είπε η Zakharova.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο, ο αριθμός των φύλων που αναγνωρίζονται στα κράτη - μέλη του ΝΑΤΟ δίνει τη δυνατότητα στον Johnson να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει περισσότερο, γράφει το Tass.
«Ακόμα κι αν το ΝΑΤΟ επιλέξει ανάμεσα σε ανθρώπους που αυτοαποκαλούνται γυναίκες, μπορούν πάντα να ανακαλύψουν ξαφνικά έναν άντρα στο εσωτερικό τους ή κάποιο άλλο φύλο», πρόσθεσε η Zakharova.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης