Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μετά τις Kherson και Zaporizhia, ρωσικά διαβατήρια και στο Kharkiv

Μετά τις Kherson και Zaporizhia, ρωσικά διαβατήρια και στο Kharkiv
Οι ρωσικές δυνάμεις εφαρμόζουν και στο Kharkiv το μοντέλο της Kherson και Zaporizhia
Σχετικά Άρθρα
Μετά την χορήγηση ρωσικών διαβατηρίων σε Kherson και Zaporizhia, οι οποίες τελούν υπό τον έλεγχο του ρωσικού στρατού, αντίστοιχες κινήσεις γίνονται και στις περιοχές του Kharkiv που έχουν καταληφθεί από τις ρωσικές δυνάμεις.
Σε δηλώσεις του στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, ο Vitaly Ganchev, επικεφαλής της τοπικής διοίκησης υποστήριξε ότι έχει αρχίσει η διαδικασία για την αποδοχή των εγγράφων σχετικά με την απόκτηση της ρωσικής υπηκοότητας.
"Στην απελευθερωμένη περιοχή του Kharkiv, έχει αρχίσει η αποδοχή εγγράφων για την απόκτηση ρωσικής υπηκοότητας.
Τα έγγραφα θα γίνονται δεκτά για μια απλή επεξεργασία, ενώ η έκδοση σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί στο έδαφος της περιοχής του Kharkiv κάτι που σημαίνει πως οι ενδιαφερόμενοι πολίτες δεν θα χρειάζεται να ταξιδεύουν σε άλλες περιοχές για αυτό το σκοπό.
Μόλις τώρα αρχίσαμε να διαμορφώνουμε μια βάση δεδομένων του πληθυσμού για την απόκτηση της ρωσικής υπηκοότητας RF" επισήμανε ο Ganchev.
Σημειώνεται πως οι Ρώσοι εφαρμόζουν στα εδάφη της επαρχίας του Kharkiv που έχουν καταλάβει, ότι ακριβώς συμβαίνει και σε Kherson και Zaporizhia, δηλαδή την υιοθέτηση τόσο του ρουβλίου όσο και του ουκρανικού νομίσματος hryvnia όπως επίσης και την παροχή οικονομικών βοηθημάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης