Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πυρά Medvedev σε Ευρώπη: Αποκρουστικό κοκτέιλ αλαζονείας και βλακείας η πολιτική τους κατά της Ρωσίας

Πυρά Medvedev σε Ευρώπη: Αποκρουστικό κοκτέιλ αλαζονείας και βλακείας η πολιτική τους κατά της Ρωσίας
Δεν δίνω δεκάρα για το ότι η Ευρώπη έχει μια τεράστια βιομηχανία, αναπτυγμένη γεωργία και ζεστά σπίτια με νερό είπε ο Medvedev
Σχετικά Άρθρα

Σφοδρή επίθεση στην Ευρώπη και στους ηγέτες της εξαπέλυσε για ακόμα μια φορά ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Dmitry Medvedev, ο οποίος χαρακτήρισε την ευρωπαϊκή πολιτική κατά της Ρωσίας ως ένα «αηδιαστικό κοκτέιλ αγένειας και βλακείας», τη στιγμή που αυξάνεται η ανησυχία στην ΕΕ για τον κίνδυνο να κλείσει οριστικά η παροχή φυσικού αερίου από τη Μόσχα.
«Η σημερινή πολιτική των Ευρωπαίων απέναντι στη Ρωσία είναι ένα αποκρουστικό κοκτέιλ αλαζονικής αγένειας, εφηβικής παιδικότητας και πρωτόγονης βλακείας» ανέφερε σε ανάρτηση του στο Telegram ο Medvedev, ο οποίος υπενθύμισε πως η Ευρώπη ήταν αυτή που πρώτη ανακοίνωσε την πρόθεση της να τιμωρήσει αυστηρά τη Ρωσία για την επιθυμία της να προστατεύσει ανθρώπους που υπέφεραν και να διασφαλίσει τα μακροπρόθεσμα συμφέροντα της.
«Ως συνήθως αποφάσισαν να σκίσουν σε κομματάκια τη ρωσική οικονομία, να στερήσουν χρήματα από τις ενεργειακές εξαγωγές, να επιβάλλουν κυρώσεις.
Δεν δίνω δεκάρα για το ότι η Ευρώπη έχει μια τεράστια βιομηχανία, μια αναπτυγμένη γεωργία και πολίτες που θέλουν να ζουν σε ζεστά σπίτια με νερό.
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να αφήσουν τους Ρώσους να υποφέρουν» είπε ο Medvedev.

Τώρα καταλαβαίνουν

Όμως όπως λέει ο Medvedev, τώρα οι Ευρωπαίοι συνειδητοποιούν τι έρχεται.
«Αργότερα συνειδητοποίησαν και θυμήθηκαν ότι ο χειμώνας δεν μπορεί να ακυρωθεί και ότι οι εναλλακτικές πηγές σε αέριο, πετρέλαιο και άνθρακα είναι πολύ ακριβές ή απλά μη ρεαλιστικές» ανέφερε ο Medvedev.
«Κατάλαβαν ότι είναι δύσκολο να κάθονται σε τρεις καρέκλες» υποστήριξε ο Medvedev, επισημαίνοντας πως η υστερία κατά της Ρωσίας οδήγησε στον φόβο του «να παγώσουν στα κρύα διαμερίσματα τους» βλέποντας την παραγωγή τους να μειώνεται.
«Οι Ευρωπαίοι «σοφοί» βλέπουν τη διέξοδο από αυτήν την κατάσταση μέσω της αύξησης της προμήθειας όπλων στο Κίεβο και ποντάροντας σε έναν πόλεμο με νικηφόρο τέλος» είπε ο Medvedev.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης