Τελευταία Νέα
Διεθνή

Robert Malone: Τα ψέματα για τα εμβόλια του covid 19 – Γιατί αρρωσταίνουν ξανά και ξανά οι εμβολιασμένοι;

Robert Malone: Τα ψέματα για τα εμβόλια του covid 19 – Γιατί αρρωσταίνουν ξανά και ξανά οι εμβολιασμένοι;
Το επερχόμενο εμβόλιο το φθινόπωρο πιθανότατα θα είναι πιο επικίνδυνο
Σχετικά Άρθρα
O Dr Robert Malone, o επινοητής του εμβολίου mRNA ξεκαθαρίζει τα όσα διαδίδονται σχετικά με τα εμβόλια για τον κορωνοϊό, αλλά και την έντονη φημολογία γύρω από το όνομα του.
Όπως σημείωσε ο διακεκριμένος καθηγητής τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν και πάλι να δημιουργήσουν σκηνικό φόβου, παρά τα στοιχεία που δείχνουν ξεκάθαρα τα ποσοστά νοσηλείας παραμένουν σταθερά, παρόλο που το ποσοστό μόλυνσης αυξάνεται.
Αγνοούν επίσης αυτό για το οποίο ο Malone και άλλοι προειδοποίησαν από την αρχή, δηλαδή ότι ο εμβολιασμός κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας είναι μια πέρα ​​από ανόητη στρατηγική, καθώς είναι σχεδόν εγγυημένο ότι θα οδηγήσει στην εξέλιξη και δημιουργία ανθεκτικών στελεχών του ιού.
Αυτό ακριβώς βλέπουμε τώρα με τα BA.4 και BA.5, τα οποία παρακάμπτουν τόσο τη φυσική ανοσία όσο και τα αντισώματα που προκαλούνται από το εμβόλιο COVID.
Ο CDC και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων αγνοούν επίσης την πραγματικότητα της ανοσολογικής αποτύπωσης.
«Κυριολεκτικά οδηγούμε τους εμβολιασμένους σε μια κατάσταση μειωμένης ανοσίας στην οποία είναι πιο ευαίσθητοι στη μόλυνση από το Omicron - ως συνέπεια του προηγούμενου εμβολιασμού τους - και μολύνονται χρόνια ή πολλαπλασιάζονται», λέει ο Malone.
Η παραλλαγή BA.5 του Covid εξαπλώνεται.
Φαίνεται πιο ήπιο αλλά πολύ πιο μεταδοτικό και αποφεύγει τη φυσική ανοσία.
Το καλύτερο είναι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα με νέα Z-Dtox και Z-Stack nutraceuticals από τον αγαπημένο μας φίλο, τον αείμνηστο Δρ. Vladimir Zelenko.
«Αυτή είναι ακριβώς η κατάσταση που έχει αποδειχθεί στη βιβλιογραφία που έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους ότι οδηγεί την ανάπτυξη της περαιτέρω ανάπτυξης των μεταλλαγμένων στελεχών.
Έτσι, οι δημόσιες πολιτικές μας είναι εντελώς αντίθετες με την ανάγκη εδώ.
Είμαι άφωνος σχετικά με την αναντιστοιχία μεταξύ αυτού που προωθεί η κυβέρνησή μας και της πραγματικής ανάγκης για τη δημόσια υγεία».

Ο Malone εξηγεί τη διαμάχη για τις πατέντες στα εμβόλια

Ο Malone συνεχίζει εξηγώντας την προέλευση της διαμάχης για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας τις λεγόμενες πατέντες - γιατί ορισμένοι ισχυρίζονται ότι στην πραγματικότητα δεν εφηύρε την πλατφόρμα mRNA που χρησιμοποιούν τα εμβόλια για τον COVID:
«Η Kati Karikó με πήρε τηλέφωνο στα μέσα της δεκαετίας του '90 και ήθελε μερικές συμβουλές.
Της είπα για τα προβλήματα με το RNA και τα προβλήματα με τη φλεγμονώδη απόκριση και, μαζί με τον Drew Weissman, εφήρμοσε τις ανακαλύψεις ψευδουριδίνης που μόλις αναδύονταν και έβαλε ψευδουριδίνη σε όλη τη διαδρομή του RNA, το οποίο είναι και ανοσοκατασταλτικό και αυξάνει το μισό ζωή του RNA.
Έτσι, αυτά τα RNA που χρησιμοποιούνται τώρα δεν θυμίζουν τίποτα το φυσικό RNA. Είναι συνθετικό προϊόν.
Η βάση για τον ισχυρισμό τους ότι είναι οι αληθινοί εφευρέτες και δεν είμαι - παρά την προηγούμενη τέχνη και τις πολλαπλές πατέντες - είναι ότι έκαναν αυτή τη βελτίωση στην τέχνη που τους επέτρεπε.
[Ωστόσο], η τεχνολογία CureVac δείχνει ότι αυτό δεν επιτρέπει, ότι, στην πραγματικότητα, μπορείτε να έχετε καλές ανοσολογικές αποκρίσεις με mRNA που δεν περιλαμβάνει ψευδουριδίνη.
Αλλά είχα απομακρυνθεί από την τεχνολογία.
Υπήρχαν καλύτεροι τρόποι για την παροχή μιας ανοσολογικής απόκρισης, πίστευα. Αυτά είναι ακόμα υπό έρευνα.
Έχω βαθιά κατανόηση του καλού, του κακού και του άσχημου αυτής της προσέγγισης και αυτής της τεχνολογίας.
Αυτή ήταν πάντα η θέση μου — αυτή ενός αντικειμενικού επιστήμονα.
Στη συνέχεια, στο τελευταίο σημείο σχετικά με αυτό, δεν έλαβα ποτέ σημαντικά έσοδα κανενός είδους από τις εφευρέσεις μου.
Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας κατατέθηκαν από μια εταιρεία που τώρα ονομάζεται Vical και είχε συνεργαστεί με τη Merck πριν από χρόνια.
Πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια δαπανήθηκαν για την ανάπτυξη της τεχνολογίας.
Οι Merck και Vical επικεντρώθηκαν μόνο στο DNA και απέτυχαν.
Αλλά ως συνέπεια των όρων της απασχόλησής μου, έλαβα - εκτός από τον μισθό του τεχνικού μου, που ήταν περίπου 20.000 δολ ετησίως - 1 $ για όλες αυτές τις πατέντες.
Δεν είχα δικαιώματα ευρεσιτεχνίας. Επομένως, δεν έχω καμία οικονομική σύγκρουση συμφερόντων εδώ. Δεν έχει σημασία για μένα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Αυτό που έχει σημασία είναι η ακεραιότητα, η ειλικρίνεια και η ειλικρίνεια… Επιτρέψτε μου να το θέσω έτσι, αναφέρει ο κ. Malone.

Για τις συνδέσεις της CIA με τον Malone

Ο Malone είχε επίσης, μια φορά κι έναν καιρό, συναλλαγές με έναν πρώην πράκτορα της CIA ονόματι Μάικλ Κάλαχαν, ο οποίος κατείχε μια ανώτερη θέση στην Υπηρεσία Μείωσης Απειλών Άμυνας (DTRA).
Ο Κάλαχαν βρισκόταν στη Γουχάν της Κίνας το τέταρτο τρίμηνο του 2019 και τηλεφώνησε στον Μαλόουν στις αρχές Ιανουαρίου 2020, ζητώντας του να συγκεντρώσει μια ομάδα για να αντιμετωπίσει έναν νέο ιό που είχε ξεσπάσει στην Κίνα.
«Είχα μια σειρά από αλληλεπιδράσεις μαζί του στη συνέχεια, έως ότου απογοητεύτηκα εντελώς και συνειδητοποίησα ότι μου έλεγε ψέματα σχεδόν συνεχώς, συμπεριλαμβανομένων των πραγμάτων όπως το εάν το παθογόνο ήταν κατασκευασμένο ή όχι. Έτσι, νομίζω ότι μπορώ σίγουρα να συμπάσχω και να καταλάβω γιατί κάποιοι μπορεί να έχουν αυτές τις ανησυχίες…
[Αλλά] δεν ζητώ από τους ανθρώπους να δεχτούν αυτό που λέω, ζητώ από τους ανθρώπους να σκεφτούν μόνοι τους.
Προσπάθησα να είμαι ειλικρινής,ενεργώ με ακεραιότητα, παρέχω πρόσβαση σε πληροφορίες, προσπαθώ να βοηθήσω τους ανθρώπους να σκεφτούν τα πράγματα μόνοι τους, και έχω κάνει μια σειρά από προβλέψεις, σχόλια και αναλύσεις και, όπως εσείς, στέκομαι με αυτά που είπα, αναφέρει ο Malone.
Οπότε, ακόμα κι αν ήμουν ελεγχόμενη αντιπολίτευση, αυτό είναι κάπως άσχετο. Το ερώτημα δεν είναι ποιος είμαι. το ερώτημα είναι ποιες είναι οι πληροφορίες; Σας είναι χρήσιμο; Σας βοηθά να διαχειριστείτε τις δικές σας υποθέσεις, να κάνετε προσαρμοσμένες επιλογές για τον εμβολιασμό των παιδιών σας; Αν ναι, νομίζω ότι ακόμα κι αν ήμουν ελεγχόμενη αντιπολίτευση, υποψιάζομαι ότι είμαι αρκετά χρήσιμη ελεγχόμενη αντιπολίτευση για όσους από εμάς βρισκόμαστε σε αυτό το σκάφος μαζί για να αναζητήσουμε την αλήθεια…
Ειλικρινά, όλες οι επαφές μου με την κυβέρνηση τώρα έχουν καταστραφεί. Οι συνάδελφοι με τους οποίους επικοινωνούσα τακτικά στο FDA δεν θα δέχονται πλέον την κλήση μου… Έχω εγκαταλείψει το συμβόλαιό μου με την Υπηρεσία Μείωσης Απειλών Άμυνας.
Σε μεγάλο βαθμό, μόλις απογοητεύτηκα μαζί τους, ιδιαίτερα αφού ανακάλυψα ότι άλλος κλάδος του DTRA συνεχίζει να υποστηρίζει το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν και να το αποκαλύψει αυτό.
Μοιράστηκα μια σειρά από αποσπάσματα πληροφοριών σχετικά με όσα γνωρίζω ότι συνέβαιναν στο DTRA, καθώς και στο NIAID [Εθνικά Ινστιτούτα Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων] και στο NIH. Κάνοντας αυτό, συμβιβάστηκα αυτό το κομμάτι της καριέρας μου. Παρεμπιπτόντως, πέταξα στα σκουπίδια, για δεύτερη φορά, μια μεγάλη καριέρα που έχω αναπτύξει εδώ και δεκαετίες».

Το RNA ενισχυμένο με ψευδουριδίνη μπορεί να προκαλέσει ανοσοκαταστολή

Στη συνέντευξη, ο Malone εμβαθύνει σε ορισμένα από τα προβλήματα ποιοτικού ελέγχου του mRNA εμβολιασμού που έχουν προκύψει και εάν η προσθήκη ψευδουριδίνης μειώνει πραγματικά τη φλεγμονώδη αντίδραση που σχετίζεται με τη γονιδιακή θεραπεία mRNA, όπως ισχυρίζεται.
Όπως εξηγήθηκε νωρίτερα, ο Karikó — πρώην κατάσκοπος της Ουγγαρίας — είχε ζητήσει τη βοήθεια του Malone και του είπε για τα προβλήματα με το RNA που έβρισκε. Ο Karikó και ο Weissman - μεταδιδακτορικός του Δρ. Anthony Fauci - συνέχισαν στη συνέχεια να πειραματίζονται με την προσθήκη ψευδουριδίνης, η οποία τώρα γνωρίζουμε ότι επηρεάζει πράγματα όπως η σταθερότητα του RNA, η αναδίπλωση, η επεξεργασία.
Είναι αυστηρά ρυθμισμένο, αλλά αυτό δεν ήταν γνωστό εκείνη την εποχή.
Αυτό που ήταν γνωστό ήταν ότι εάν τα RNA περιλαμβάνουν ψευδουριδίνη, θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο και θα είναι πολύ λιγότερο φλεγμονώδη.
Βασικά, οι ανοσοαποκρίσεις έναντι των κυττάρων που έχουν τροποποιημένο με ψευδουριδίνη mRNA σε αυτά καταστέλλονται.
Με βάση αυτό, οι Karikó και Weissman ενσωμάτωσαν ψευδουριδίνη σε ολόκληρο το μόριο mRNA, το οποίο συντέθηκε χρησιμοποιώντας τις μεθόδους που ανέπτυξε ο Malone και στη συνέχεια καθαρίστηκε.
Όταν εγχύθηκε αυτό το προϊόν, είχαν καλύτερη προσαρμοστική ανοσολογική απόκριση και λιγότερη φλεγμονώδη απόκριση.
Αυτή είναι η επιστήμη στην οποία βασίζονται οι λήψεις για τον COVID.
Ωστόσο, πρόσφατες έρευνες, χρησιμοποιώντας βιοψίες με βελόνα, έδειξαν ότι το RNA επιμένει στους μασχαλιαίους λεμφαδένες για τουλάχιστον 60 ημέρες.
Δεν έκαναν δοκιμές περισσότερο από αυτό, οπότε θα μπορούσε να είναι πολύ περισσότερο Τα επίπεδα της παραγόμενης πρωτεΐνης ακίδας βρέθηκε επίσης να είναι πολύ υψηλότερα από τα αναμενόμενα και διήρκεσαν για τουλάχιστον 60 ημέρες.«Έτσι, αυτό που γνωρίζουμε τώρα είναι ότι η ψευδουριδίνη μπορεί να προκαλέσει το RNA να συμπεριφέρεται με τρόπους που δεν είναι απολύτως όπως το φυσικό RNA, όπως είχα προτείνει αρχικά», λέει ο Malone. «Το RNA συνήθως αποικοδομείται μέσα σε λίγες ώρες, οπότε αν οι άνθρωποι είχαν ανεπιθύμητα συμβάντα, το μόριο που διεγείρει θα είχε εξαφανιστεί και οι γιατροί θα μπορούσαν να επιλέξουν να μην το ξαναχορηγήσουν.
Αλλά στην τρέχουσα σύνθεση με την ψευδουριδίνη ενσωματωμένη σε ολόκληρη τη ραχοκοκαλιά του RNA, κάτι που δεν συμβαίνει ποτέ σε μια φυσική κατάσταση, καταστέλλουν την οξεία φλεγμονώδη απόκριση, αλλά φαίνεται επίσης να καταστέλλουν τις συνολικές προσαρμοστικές ανοσολογικές αποκρίσεις ή τη λειτουργία του ανοσοποιητικού.

Αυτό μπορεί να είναι κάτι που συμβάλλει στην ανοσοκαταστολή που παρατηρείται μετά τη χορήγηση αυτών των προϊόντων. Αυτό δεν έχει επιλυθεί, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει ανεπιθύμητη ενέργεια, αυτή η μη ειδική ανοσοκαταστολή.

Το επερχόμενο εμβόλιο το φθινόπωρο πιθανότατα θα είναι πιο επικίνδυνο

Ο FDA ενέκρινε πρόσφατα ένα νέο εμβόλιο για τον COVID για το φθινόπωρο του 2022, το οποίο δεν θα υποβληθεί σε πρόσθετες δοκιμές, παρόλο που θα είναι μια ολοκαίνουργια σύνθεση για την κάλυψη ορισμένων από τα νεότερα στελέχη. Φοβάμαι ότι αυτό θα αυξήσει ριζικά τις παρενέργειες, όπως και ο Malone.
«Η γνωστή ιστορία πηγαίνει πίσω στη λογική των εμβολίων κατά της γρίπης… Κατ' αναλογία, προφανώς, η FDA και το CDC έχουν πλέον συμφωνήσει ότι πρέπει να ληφθεί παρόμοια στρατηγική για αυτά τα εγκεκριμένα προϊόντα πειραματικής χρήσης χωρίς άδεια που έχουν προκαλέσει ένα σήμα ανεπιθύμητων ενεργειών.
Αυτό που αποφάσισαν είναι ότι θα χρησιμοποιήσουν τώρα το μοντέλο της γρίπης, το οποίο θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν τη διαδικασία παρασκευής, η οποία, όπως μόλις συζητήσαμε, χαρακτηρίζεται ελάχιστα, δεν παρέχεται επαρκώς επαρκώς επίβλεψη και [έχει φτωχή] παρτίδα συνέπεια.

«Είμαι άφωνος»

«Αυτή είναι ακριβώς η κατάσταση που έχει αποδειχθεί στη βιβλιογραφία με αξιολόγηση από ομοτίμους ότι οδηγεί την ανάπτυξη της περαιτέρω εμφάνισης των μεταλλάξεων.
Είμαι άφωνος σχετικά με την αναντιστοιχία μεταξύ αυτού που προωθεί η κυβέρνησή μας και της πραγματικής ανάγκης για τη δημόσια υγεία», επισημαίνει.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι ο δημιουργός της τεχνολογίας mRNA που αποτελεί τη βάση των εμβολίων έχει συνεργαστεί εκτενώς με το Βαθύ Κράτους, ο Malone πιστεύει ότι οι τρέχουσες ενέργειές του μιλούν από μόνες τους: «Ιστορικά έχω δουλέψει με ανθρώπους που υπήρξαν πραγματικά το Βαθύ Κράτος. Έχω εμπειρία δεκαετιών στη βιοάμυνα. Έχω μπει βαθιά στην κοιλιά του θηρίου.
Έχω κερδίσει κυριολεκτικά δισεκατομμύρια δολάρια για τους πελάτες μου σε επιχορηγήσεις και συμβόλαια. Έχω διαχειριστεί εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις και συμβόλαια στον χώρο των εμβολίων. Ήμουν … πρόεδρος του τμήματος μελέτης ή βασικό μέλος του τμήματος μελέτης σε πολλές αξιολογήσεις συμβάσεων εκατοντάδων και πλέον εκατομμυρίων δολαρίων, συνήθως για το NIH (Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας) … αλλά και το DOD (Υπουργείο Άμυνας). Ιστορικά ήμουν βαθιά ενσωματωμένος σε όλη αυτή την επιχείρηση. Το ξέρω ανάποδα


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης