Διεθνή

Η πανδημία των εμβολιασμένων, θετικός ο Biden σε covid 19 – Καταρρέει δημοσκοπικά με απόρριψη 61% και αποδοχή 36%

Η πανδημία των εμβολιασμένων, θετικός ο Biden σε covid 19 – Καταρρέει δημοσκοπικά με απόρριψη 61% και αποδοχή 36%
Είναι ξεκάθαρο ότι οι ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου 2022 θα είναι κόλαφος απόρροια όχι μόνο λόγω της πανδημίας, αλλά και της διαχείρισης του πληθωρισμού, της ενεργειακής κρίσης, του Ουκρανικού κ.α.

Στα μέσα του 2021 όταν ο covid 19 ήταν στο απόλυτο επίκεντρο, διάφοροι πολιτικοί – τσαρλατάνοι για να προωθήσουν τον εμβολιασμό, χωρίς καμία επιστημονική τεκμηρίωση, δήλωναν ότι ο covid 19 συνεχίζει να εξαπλώνεται επειδή… υπάρχει η πανδημία των ανεμβολίαστων.
Ουσιαστικά εννοούσαν ότι ο covid 19 εξαπλώνεται και μεταλλάσσεται επειδή μέρος της κοινωνίας δεν εμβολιάζεται.
Πολιτικοί ψεύτες όπως ο Biden o αμερικανός υπερήλικας Πρόεδρος είχε δηλώσει τον Ιούλιο του 2021 ότι «δεν πρόκειται να κολλήσεις covid 19 εάν κάνεις το εμβόλιο»
Μάλιστα και άλλοι πολιτικοί ανά τον κόσμο έκαναν χρήση τέτοιων ψεύτικων επιχειρημάτων ακόμη και ο έλληνας πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης είχε πει ψέματα στους πολίτες τονίζοντας ότι «υπάρχει η πανδημία των ανεμβολίαστων».

Όλους αυτούς ήρθαν τα πραγματικά γεγονότα, να τους διαψεύσουν.
Οι εμβολιασμένοι κολλούν covid 19 και πλέον αυτό αναγνωρίζεται από όλες τις μελέτες και από όλες τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας στον κόσμο.
Υπάρχει βέβαια και η καθημερινότητα…
Ο Biden ο αμερικανός Πρόεδρος μια μέρα μετά την αναφορά του ότι έχει καρκίνο, εννοούσε ότι είχε καρκίνο αν και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αφού πάσχει από γεροντική άνοια… βρέθηκε θετικός σε covid 19 παρ΄ ότι έχει εμβολιαστεί 4 φορές.
Μάλιστα για να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα λαμβάνει θεραπεία με Paxlovid.
Η πραγματικότητα είναι ότι τόσο καιρό όλοι αυτοί παραπληροφορούσαν τους πολίτες του κόσμου, εμβολιάσου για να διασωθείς, εμβολιάσου για να μην κολλήσεις covid 19, εμβολιάσου για να μην αρρωστήσεις, εμβολιάσου για να μην πεθάνεις… και η πραγματικότητα ήρθε να τους γελοιοποιήσει.
Εκατομμύρια περιπτώσεις εμβολιασμένων που κόλλησαν ξανά και ξανά covid 19 και μάλιστα ορισμένοι με πολύ βαριά συμπτώματα.
Όλοι αυτοί που προέτρεπαν τους πολίτες να εμβολιαστούν, αγνοώντας τις μελέτες και τις παρενέργειες και επέμεναν ότι ο εμβολιασμός είναι η σωστή επιλογή… αναγνωρίζουν ότι έκαναν λάθος και θα έπρεπε να αφήσουν τον κάθε πολίτη να επιλέξει ανεπηρέαστος εάν θα εμβολιαζόταν ή όχι;
Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ήταν μια παταγώδης αποτυχία.
Οι προτροπές, οι απειλές και η προσπάθεια ενοχών προς τους ανεμβολιάστους ήταν μια παταγώδης αποτυχία.
Όχι μόνο η επιστήμη αλλά και η καθημερινότητα ήρθε να αποδείξει αυτή την αποτυχία.
Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός ήταν μια πράξη ανεύθυνη, επικίνδυνη, ενάντια στα ιατρικά πρωτόκολλα και ενάντια στην κοινή λογική.
Ήρθε η πραγματικότητα και επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά ότι η λογική υπερτερεί της παραπληροφόρησης η οποία συστηματικά διοχετεύτηκε από ορισμένους που στήριξαν τον εμβολιασμό.

Καταρρέει δημοσκοπικά ο Biden

Έχουν απομείνει 4 μήνες πριν τις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου 2022 στις ΗΠΑ και ο Biden ο αμερικανός Πρόεδρος που είναι πλέον 80 ετών δεν έχει κατανοήσει ότι πάει από το κακό στο χειρότερο.
Ο Biden είναι ο πλέον αποτυχημένος πρόεδρος των ΗΠΑ και η κυβέρνηση του ένα τσίρκο από άχρηστους δημοκρατικούς που εξαπάτησαν την αμερικανική κοινωνία.
Οι δημοσκοπήσεις είναι κόλαφος αφού τα ποσοστά απόρριψης των πολιτικών Biden έχουν φθάσει στο 61% και αποδοχής στο 36%.
Ποτέ ιστορικά ένας αμερικανός Πρόεδρος δεν είχε τόσο χάλια δημοσκοπικά ποσοστά.
Είναι ξεκάθαρο ότι ο Biden αποδοκιμάζεται από την αμερικανική κοινωνία και μαζί με τον συμφερτό των αχρήστων όπως Kamala Harris και Nancy Pelosi.
Με βάση την τελευταία δημοσκόπηση της Rasmussen τα ποσοστά αποδοχής του Biden έχουν υποχωρήσει στο 36% έναντι 61% των ποσοστών απόρριψης.
Με βάση τον μέσο όρο των τελευταίων δημοσκοπήσεων τα ποσοστά αποδοχής είναι 36,8% και απόρριψης 57,5%.
Είναι ξεκάθαρο ότι οι ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου 2022 θα είναι κόλαφος απόρροια όχι μόνο λόγω της πανδημίας, αλλά και της διαχείρισης του πληθωρισμού, της ενεργειακής κρίσης, του Ουκρανικού κ.α.

Biden_bn.png

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης