Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στενός φίλος Schumacher αποκαλύπτει: «Ο Michael είναι δυνατός, βλέπουμε μαζί τους αγώνες της F1»

Στενός φίλος Schumacher αποκαλύπτει: «Ο Michael είναι δυνατός, βλέπουμε μαζί τους αγώνες της F1»
Κι ενώ η ιατρική κατάσταση του Michael Schumacher παραμένει ιδιωτική, κατόπιν επιθυμίας της οικογένειάς του, ο Todt ενημερώνει συχνά τους θαυμαστές του για την υγεία του

Ο Michael Schumacher ενδιαφέρεται για τη F1 και παρακολουθεί το άθλημα στο σπίτι του, αποκάλυψε τώρα ο πρώην πρόεδρος της FIA, Ζαν Τοντ.
Υπενθυμίζεται πως ο θρυλικός επτά φορές πρωταθλητής της Formula 1 υπέστη ατύχημα στο σκι τον Δεκέμβριο του 2013 και τέθηκε σε τεχνητό κώμα. Μεταφέρθηκε στο σπίτι της οικογένειας, στη λίμνη της Γενεύης, τον Σεπτέμβριο του 2014, όπου μια ομάδα ιατρικού προσωπικού τον φροντίζει πλέον όλο το 24ωρο.
Κι ενώ η ιατρική κατάσταση του Michael Schumacher παραμένει ιδιωτική, κατόπιν επιθυμίας της οικογένειάς του, ο Todt ενημερώνει συχνά τους θαυμαστές του για την υγεία του.
Οι δυο τους είχαν μια πολύ επιτυχημένη σχέση στη Ferrari, με τον Michael Schumacher να κατακτά πέντε συνεχόμενους παγκόσμιους τίτλους με την ιταλική ομάδα από το 2000 έως το 2004.

Παρακολουθούμε μαζί με τον Michael Schumacher αγώνες F1

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, λοιπόν, ο Todt ανέφερε ότι επισκέπτεται συχνά τον παγκόσμιο πρωταθλητή της F1 και πως παρακολουθούν μαζί αγώνες της F1.
«Δεν μου λείπει ο Michael Schumacher, τον βλέπω», δήλωσε ο 76χρονος Ζαν Τοντ στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο RTL. «Ναι, είναι αλήθεια, παρακολουθώ αγώνες με τον Michael Schumacher. Αλλά, σίγουρα, αυτό που μου λείπει είναι αυτά που κάναμε μαζί».
Ο Todt, ο οποίος αποκάλυψε τον Μάιο του 2021 ότι επισκέπτεται τον πρώην συνεργάτη του δύο φορές τον μήνα, δήλωσε την αμέριστη υποστήριξή του στον «δυνατό» Michael Schumacher.
«Δεν τον αφήνω μόνο του. Αυτός, η Κορίνα, η οικογένειά του, έχουμε ζήσει τόσες πολλές εμπειρίες μαζί. Η ομορφιά αυτών που ζήσαμε είναι μέρος του εαυτού μας και συνεχίζουμε. Μερικές φορές, η επιτυχία και τα χρήματα σε αλλάζουν. Αλλά ο Michael Schumacher δεν άλλαξε ποτέ. Είναι τόσο δυνατός».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης