Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ξεκαθαρίζει ο διευθυντής της CIA: Ο Putin είναι απολύτως υγιής

tags :
Ξεκαθαρίζει ο διευθυντής της CIA: Ο Putin είναι απολύτως υγιής
Ο επικεφαλής της αμερικανικής υπηρεσίας αντικατασκοπείας δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο Ρώσος πρόεδρος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας

Η CIA διαψεύδει τις φήμες για την άσχημη κατάσταση της υγείας του Ρώσου προέδρου, Putin.
Ο επικεφαλής της αμερικανικής υπηρεσίας αντικατασκοπείας δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο Ρώσος πρόεδρος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
Ο Berns δήλωσε χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι ο Putin αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και πρόσθεσε ότι αντιθέτως δείχνει «πολύ υγιής».
«Υπάρχουν πολλές φήμες για την υγεία του προέδρου Putin και στον βαθμό που μπορούμε να πούμε κάτι, είναι απολύτως υγιής», δήλωσε ο Berns, μιλώντας στο Φόρουμ Ασφαλείας του Άσπεν, στο Κολοράντο.
Και αστειευόμενος πρόσθεσε ότι αυτό που είπε δεν αποτελεί επίσημη κρίση της αντικατασκοπείας.
Ο Berns υπηρέτησε ως πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Μόσχα και επισήμανε ότι έχει προσωπική άποψη για τον Ρώσο ηγέτη καθώς τον παρακολουθεί εδώ και δύο δεκαετίες.
Ο Putin «πιστεύει βαθιά στον έλεγχο και στον εκφοβισμό» και αυτές οι πεποιθήσεις έχουν γίνει πιο σταθερές τις τελευταίες δεκαετίες, εκτίμησε ο επικεφαλής της CIA, προσθέτοντας: «Είναι πεπεισμένος ότι η μοίρα του ως ηγέτη της Ρωσίας είναι να αποκαταστήσει την Ρωσία ως μεγάλη δύναμη.
Πιστεύει ότι το κλειδί για να το επιτύχει είναι να ξαναδημιουργήσει μία σφαίρα επιρροής στην γειτονιά της Ρωσίας και αυτό δεν μπορεί να το κάνει χωρίς τον έλεγχο της Ουκρανίας».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης