Τελευταία Νέα
Διεθνή

O Biden έχει καρκίνο; - Ο Λευκός Οίκος προσπαθεί να συμμαζέψει τα... ασυμμάζευτα

O Biden έχει καρκίνο; - Ο Λευκός Οίκος προσπαθεί να συμμαζέψει τα... ασυμμάζευτα

Σε διευκρινιστική δήλωση αναγκάστηκε να προβεί ο Λευκός Οίκος μετά το σάλο που προκάλεσαν δηλώσεις του Joe Biden περί... καρκίνου

Να συμμαζέψει τα... ασυμμάζευτα προσπαθεί ο Λευκός Οίκος μετά το σάλο που προκάλεσε η δήλωση του Joe Biden περί... καρκίνου.
Όλα άρχισαν στη Μασαχουσέτη, όταν ο Αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε ότι ο ίδιος και πολλοί ακόμα που μεγάλωσαν μαζί του έχουν καρκίνο, καθώς το Ντέλαγουερ είχε ένα από τα υψηλότερα ποσοστά καρκίνου σε ολόκληρη τη χώρα.

Η δήλωση Biden προκάλεσε σάλο, καθώς δημιουργήθηκαν νέα ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση υγείας του Αμερικανού προέδρου. Στο πλαίσιο αυτό, ο Λευκός Οίκος «αναγκάστηκε» να προβεί σε διευκρινιστική δήλωση, σχολιάζοντας ότι ο Biden αναφερόταν σε παλιότερη διάγνωση καρκίνου του δέρματος, από τον οποίο είχε επιβιώσει πριν αναλάβει τα προεδρικά καθήκοντα.

Οι διευκρινίσεις του Λευκού Οίκου

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Andrew Bates, είπε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναφερόταν σε μη μελανωματικούς καρκίνους του δέρματος που αφαιρέθηκαν πριν αναλάβει τα καθήκοντά του.
Μια έκθεση για την υγείας του, που δημοσιεύθηκε τον Νοέμβριο ανέφερε ότι ο Biden είχε «αφαιρέσει αρκετούς εντοπισμένους, μη μελανωματικούς καρκίνους του δέρματος» πριν αναλάβει τα προεδρικά του καθήκοντα, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχουν «ύποπτες περιοχές για καρκίνο του δέρματος αυτή τη στιγμή». Δεν απαιτήθηκαν βιοψίες, πρόσθεσε η έκθεση. «Σε αυτό αναφερόταν ο Πρόεδρος», έγραψε ο Bates στο twitter.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης