Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο δικηγόρος Rudy Giuliani καλείται να καταθέσει στην έρευνα για τον Donald Trump - Αν δεν εμφανιστεί, θα συλληφθεί

Ο δικηγόρος Rudy Giuliani καλείται να καταθέσει στην έρευνα για τον Donald Trump - Αν δεν εμφανιστεί, θα συλληφθεί
Ο Rudy Giuliani ο οποίος κλήθηκε από την Ατλάντα DA στις αρχές Ιουλίου, είναι το πιο κοντινό πρόσωπο στον πρώην πρόεδρο που εμπλέκεται στην ευρεία έρευνα

Δικαστής της Νέας Υόρκης διέταξε τον άλλοτε δικηγόρο του πρώην προέδρου Donald Trump, Rudy Giuliani, να καταθέσει στην έρευνα του εισαγγελέα της κομητείας Φούλτον για τις προσπάθειες ανατροπής των εκλογών του 2020.

Γιατί έχει σημασία

Ο Rudy Giuliani ο οποίος κλήθηκε από την Ατλάντα DA στις αρχές Ιουλίου, είναι το πιο κοντινό πρόσωπο στον πρώην πρόεδρο που εμπλέκεται στην ευρεία έρευνα.
Όπως αναφέρουν οι πηγές, ένας δικαστής του ανωτάτου δικαστηρίου της πολιτείας της Νέας Υόρκης διέταξε τον Rudy Giuliani να καταθέσει στις 9 Αυγούστου.
Οι εξελίξεις τρέχουν, καθώς ο Rudy Giuliani δεν εμφανίστηκε σε ακρόαση στη Νέα Υόρκη για το θέμα νωρίτερα αυτό το μήνα.

Τι ακολουθεί

Ο πρώην δικηγόρος του Trump θα μπορούσε ακόμα να επιλέξει να αντιμετωπίσει την κλήτευση του στη Τζόρτζια, όπως κάνουν επί του παρόντος ο γερουσιαστής Lindsey Graham (RS.C.) και ο εκπρόσωπος Jody Hice (R-Ga.).
Εάν ο Giuliani δεν εμφανιστεί ξανά, θα μπορούσε να υποβληθεί ένταλμα σύλληψης μάρτυρα, για να τον εξαναγκάσουν να εμφανιστεί.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης