Διεθνή

Ο Elon Musk αυτοτρολάρεται για τις γυμνόστηθες φωτογραφίες στη Μύκονο και το λευκό δέρμα

Ο Elon Musk αυτοτρολάρεται για τις γυμνόστηθες φωτογραφίες στη Μύκονο και το λευκό δέρμα
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν ενώ βρισκόταν σε διακοπές στη Μύκονο με ένα γιοτ το οποίο κοστίζει 20.000 δολάρια για ενοικίαση την εβδομάδα, μαζί με τον φίλο του Άρι Εμάνουελ και την νέα του σύζυγο, σχεδιάστρια μόδας

Δημόσιο αυτοτρολάρισμα για την γυμνόστηθη φωτογραφία του, η οποία έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη Elon Musk.
Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Tesla, χρησιμοποίησε το Twitter, το οποίο πλέον δε θέλει να έχει στην κατοχή του, για να απαντήσει σε μια φωτογραφία που τον απεικονίζει γυμνόστηθο με μια πετσέτα τυλιγμένη γύρω από τη μέση του.
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν ενώ βρισκόταν σε διακοπές στη Μύκονο με ένα γιοτ το οποίο κοστίζει 20.000 δολάρια για ενοικίαση την εβδομάδα, μαζί με τον φίλο του Άρι Εμάνουελ και την νέα του σύζυγο, σχεδιάστρια μόδας.
Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, η καθαρή αξία του οποίου έχει αποτιμηθεί από το Bloomberg στα 220 δισεκατομμύρια δολάρια, έκλεψε λίγο χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση παρά τη δικαστική μάχη με το twitter.

Το αυτοτρολάρισμα του Elon Musk

Επιστρέφοντας, λοιπόν στην γυμνόστηθη φωτογραφία του, ο χρήστης του Twitter @Teslaconomics, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση: «F@@@ ναι έχω βγάλει τα δολάριά μου από αυτόν τον άνθρωπο.
Όπως και τόσοι άλλοι έξυπνοι επενδυτές» έγραψε, συμπεριλαμβάνοντας τη φωτογραφία του Elon Musk χωρίς μπλούζα που κρατάει ένα ποτό στο χέρι. «Χαχα, γαμώτο, ίσως θα έπρεπε να βγάζω το πουκάμισό μου πιο συχνά» έγραψε ο Elon Musk μετά την υποστήριξη του χρήστη και πρόσθεσε: «Free the nip!!!», το οποίο είναι μια αναφορά στη μακροχρόνια εκστρατεία για το δικαίωμα των γυναικών να δείχνουν τις θηλές τους δημόσια.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης