Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο πρόεδρος Biden «δεν θα ολοκληρώσει τη θητεία του», λέει ο πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου

Ο πρόεδρος Biden «δεν θα ολοκληρώσει τη θητεία του», λέει ο πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου
«Κάθε μέρα ο πρόεδρος Biden δείχνει περαιτέρω σημάδια γνωστικής έκπτωσης, χειροτερεύει, είναι ντροπή», είπε ο πρώην προσωπικός γιατρός των προέδρων Obama και Trump

Ο πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου Ronny Jackson είπε ότι ο Joe Biden «δεν θα ολοκληρώσει τη θητεία του» επειδή «το μυαλό του έχει φύγει πολύ μακριά».
Ο Jackson, ο οποίος υπηρετούσε στην ιατρική ομάδα του Λευκού Οίκου στα μέσα της δεκαετίας του 2000 και υπήρξε ο προσωπικός γιατρός του Barack Obama και του Donald Trump, έκανε τις παρατηρήσεις στο Twitter.
«Ο Biden δεν θα ολοκληρώσει τη θητεία του. ΟΛΟΙ γνωρίζουν ότι είναι ακατάλληλος για τη δουλειά. Το μυαλό του έχει φύγει πολύ μακριά. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Πρέπει να παραιτηθεί!», έγραψε στο Twitter ο Jackson.


Ο πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου, ο οποίος είναι τώρα μέλος του Κογκρέσου του Τέξας, έκανε τα συγκεκριμένα σχόλια αφού αποκαλύφθηκε ότι ο Obama του στείλει ένα email όπου τον επέπληττε γιατί αμφισβητούσε τις γνωστικές ικανότητες του Biden.
«Πρέπει να εκφράσω την απογοήτευσή μου για τo φτηνό πλήγμα ενάντια στον Joe Biden μέσω του Twitter», έγραψε ο Obama, προσθέτοντας:
«Ήταν αντιεπαγγελματικό και κατώτερο των απαιτήσεων της θέσης που είχατε κάποτε. Ήταν επίσης ασέβεια προς εμένα και τους πολλούς φίλους που είχατε στην κυβέρνησή μας».
«Ήσουν ο προσωπικός γιατρός του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς και ναύαρχος στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ», πρόσθεσε ο Obama. Επομένως «περίμενα κάτι καλύτερο και ελπίζω μετά από σκέψη ότι θα περιμένεις περισσότερα από τον εαυτό σου στο μέλλον».
Ο Jackson απάντησε στο email του Obama κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στο Fox News.
Ξεκίνησε επισημαίνοντας την υποκρισία της αριστεράς που αμφισβητεί συνεχώς τις γνωστικές ικανότητες του Donald Trump, παρά το γεγονός ότι o Trump πέρασε εύκολα ένα τεστ, και επιτίθεται σε όποιον τολμά να εκφράσει αμφιβολίες για την προφανή γνωστική παρακμή του Biden.
Ο Jackson αποκάλυψε επίσης ότι αρχικά αναστατώθηκε πολύ από το email του Obama, αλλά στη συνέχεια του είπε ο Dan Bongino: «Ronny, δεν χρωστάς τίποτα σε αυτόν τον τύπο», επισημαίνοντας ότι ο Obama δεν έκανε τίποτα για να τον n υπερασπιστεί όταν του επιτέθηκαν πολιτικά.


Ο παρουσιαστής της εκπομπής πρότεινε στον Jackson να ζητήσει συγγνώμη από τον Obama, λαμβάνοντας υπόψη τις συντριπτικές αποδείξεις ότι o Biden έχει τεράστια γνωστικά προβλήματα, ακόμη πρώιμη έναρξη άνοιας.
Ο Jackson είπε ότι σημειώνει πως «κάθε μέρα» ο Biden δείχνει περαιτέρω σημάδια γνωστικής έκπτωσης, υποστηρίζοντας: «Χρειάζεται μια σοβαρή γνωστική αξιολόγηση και αν δεν είναι διατεθειμένος να την κάνει, θα του πρότεινα να κάνει το τεστ, θα το κάνω… Αυτός ο άνθρωπος χειροτερεύει και είναι ντροπή».
Ο πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου επέστησε την προσοχή σε ένα ακόμη άβολο περιστατικό όταν κατά την επίσκεψή του στο Ισραήλ, ο Biden φάνηκε να είναι μπερδεμένος σχετικά με το τι να κάνει και αργότερα έκανε μια παράλογη λεκτική γκάφα για το Ολοκαύτωμα.
«Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη σε κανέναν και είναι επικίνδυνο να έχεις για αρχηγό κράτους έναν άνθρωπο σαν κι αυτόν αυτή τη στιγμή», κατέληξε ο Jackson.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης