Τελευταία Νέα
Διεθνή

Morgan Stanley: Έχασε τις εκτιμήσεις - Κέρδη 2,4 δισ. δολ. το β' τρίμηνο 20222

Morgan Stanley: Έχασε τις εκτιμήσεις - Κέρδη 2,4 δισ. δολ. το β' τρίμηνο 20222
Χαμηλότερα των εκτιμήσεων διαμορφώθηκαν τα κέρδη της Morgan Stanley για το β' τρίμηνο του 2022
Σχετικά Άρθρα
Χαμηλότερα των εκτιμήσεων διαμορφώθηκαν τα κέρδη της Morgan Stanley για το β' τρίμηνο του 2022, με τα έσοδα από την επενδυτική τραπεζική να υποχωρούν.
Τα κέρδη μειώθηκαν κατά 29% σε σχέση με το προηγούμενο έτος στα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια ή 1,39 δολάρια ανά μετοχή, έναντι 1,53 δολ. της εκτίμησης των αναλυτών που συμμετείχαν σε έρευνα της Refinitiv.
Τα έσοδα διαμορφώθηκαν σε 13,13 δισ. δολ.  έναντι εκτίμησης 13,48 δισ.
Οι τράπεζες της Wall Street παλεύουν με την κατάρρευση των IPO και την έκδοση χρέους και μετοχών φέτος, γεγονός που αποτελεί μεγάλη ανατροπή από την έκρηξη των συμφωνιών που στήριξε τα αποτελέσματα πέρυσι.
Η αλλαγή προκλήθηκε από τις μεγάλες μειώσεις των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων, την απαισιοδοξία για την πιθανότητα ύφεσης και τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
Ο συμπρόεδρος της Morgan Stanley, Ted Pick, δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι οι αγορές θα κυριαρχούνται από ανησυχία για τον πληθωρισμό και την ύφεση σε μια μεταβατική περίοδο, αφού σχεδόν 15 χρόνια πολιτικών εύκολου χρήματος από τις κεντρικές τράπεζες έλαβαν τέλος.
Οι μετοχές της τράπεζας σημείωσαν πτώση 24% φέτος, μεγαλύτερη από την πτώση 19% του δείκτη KBW Bank.
Η Wells Fargo και η Citigroup έχουν προγραμματιστεί να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα την Παρασκευή, ενώ η Bank of America και η Goldman Sachs δημοσιεύουν τη Δευτέρα.

www.bankingneews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης