Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μ. Βρετανία: Μικρή και σταδιακή η πρόοδος των Ρώσων στο Donetsk

Μ. Βρετανία: Μικρή και σταδιακή η πρόοδος των Ρώσων στο Donetsk
Τα ρωσικά στρατεύματα ανασυντάσσονται για νέες επιθέσεις αναφέρει το βρετανικό υπουργείο Άμυνας
Σχετικά Άρθρα

Για μικρή και σταδιακή πρόοδο των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων στο Donetsk κάνει λόγο το υπουργείο Άμυνας της Μ. Βρετανίας.
Στην τελευταία του ενημέρωση, αναφέρει πως οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να πραγματοποιούν μικρά εδαφικά κέρδη στο Donetsk, όπου και κατέλαβαν τον έλεγχο της πόλης Hryhorivka.
Επιπλέον, αναφέρεται πως ο ρωσικός στρατός συνεχίζει την επίθεση του κατά μήκος του οδικού άξονα Ε 40 που αποτελεί και βασική οδό ανεφοδιασμού προς τις πόλεις Slovyank και Kramatorsk, ενώ επισημαίνεται πως οι δυνάμεις των Ρώσων ανασυντάσσονται για περαιτέρω επιθέσεις στο άμεσο μέλλον.
Σύμφωνα με το βρετανικό υπουργείο Άμυνας, η έλλειψη προσωπικού στις τάξεις του ρωσικού στρατού ενδεχομένως να αναγκάσει τη Μόσχα να στραφεί και πάλι σε μη «παραδοσιακές» στρατολογήσεις, όπως π.χ. στη στρατολόγηση προσωπικού από τις ρωσικές φυλακές για τον ιδιωτικό στρατό της Wagner.
«Εάν αυτό αληθεύει, η κίνηση αυτή πιθανότατα υποδεικνύει τις δυσκολίες στην αντικατάσταση σημαντικού αριθμού απωλειών στο ρωσικό στράτευμα» αναφέρει το βρετανικό υπουργείο Άμυνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης