Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γυρίζει την πλάτη στον Trump ο Musk - «Ας κρεμμάσει το καπέλο του...»

tags :
Γυρίζει την πλάτη στον Trump ο Musk - «Ας κρεμμάσει το καπέλο του...»
Δεν τον μισώ, αλλά ήρθε η ώρα για τον Trump να κρεμάσει το καπέλο του και να πλεύσει στο ηλιοβασίλεμα, ανέφερε ο Musk
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και της SpaceX, Elon Musk, δήλωσε ότι πιστεύει ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump θα έπρεπε «να κρεμάσει το καπέλο του και να πλεύσει στο ηλιοβασίλεμα».
Γράφοντας στο Twitter, όπου ο Musk έχει περισσότερους από 100 εκατομμύρια followers, ο διάσημος διευθύνων σύμβουλος είπε:
«Δεν τον μισώ, αλλά ήρθε η ώρα για τον Trump να κρεμάσει το καπέλο του και να πλεύσει στο ηλιοβασίλεμα.
Οι Δημοκρατικοί θα πρέπει επίσης να σταματήσουν την επίθεση – μην το κάνετε έτσι ώστε ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει ο Trump να είναι να ανακτήσει την Προεδρία».
Υπενθυμίζεται εδώ ότι μια δικομματική επιτροπή της Βουλής διεξάγει δημόσιες ακροάσεις για να παρουσιάσει τα πρώτα ευρήματα από την έρευνα για την εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου 2021 στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ από ένα βίαιο όχλο υποστηρικτών του Trump.
Image
Γυρίζει την πλάτη στον Trump ο Musk

Τις προηγούμενες ημέρας, ο Trump αποκάλεσε τον Elon Musk «ταύρο- καλλιτέχνη» ισχυριζόμενος ότι ο ίδιος του είπε ότι τον ψήφισε.
Αλλά ο Μυσκ με tweet αρνήθηκε αυτόν τον ισχυρισμό και απάντησε ότι η πρώτη του ψήφος για Ρεπουμπλικανό ήταν η Mayra Flores, η νικήτρια των ειδικών εκλογών στο Νότιο Τέξας τον Ιούνιο.
Τον περασμένο μήνα, ο Musk αποκάλυψε επίσης ότι «έτεινε» προς το να ψηφίσει τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ron DeSantis, εάν ήταν υποψήφιος για πρόεδρος το 2024.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης