Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία: Ο Zelensky συναντήθηκε στο Κίεβο με Αμερικανούς γερουσιαστές

Ουκρανία: Ο Zelensky συναντήθηκε στο Κίεβο με Αμερικανούς γερουσιαστές
Η Ουκρανία υπολογίζει στην υποστήριξη του αμερικανικού Κογκρέσου στο ζήτημα των προμηθειών σύγχρονων συστημάτων αντιαεροπορικής άμυνας.
Σχετικά Άρθρα
Ο Ουκρανός πρόεδρος Zelensky συναντήθηκε στο Κίεβο με τους Αμερικανούς γερουσιαστές Lindsey Graham και Richard Bloumental, με τους οποίους συζήτησε της προμήθεια σύγχρονων συστημάτων αντιαεροπορικής άμυνας.
Η Ουκρανία υπολογίζει στην υποστήριξη του αμερικανικού Κογκρέσου στο ζήτημα των προμηθειών σύγχρονων συστημάτων αντιαεροπορικής άμυνας, έγραψε ο πρόεδρος Zelensky σε ανάρτηση του στο Facebook, μεταδίδει το ουκρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ukrinform.
«Χαίρομαι για τη συνάντηση με τους αμερικανούς γερουσιαστές Lindsey Graham και Richard Bloumental.
Η υποστήριξη και από τα δύο σώματα του Κογκρέσου και από τα δύο κόμματα είναι πολύ σημαντική για εμάς.
Αυτή τη στιγμή πρωταρχικό καθήκον είναι την 1η Σεπτεμβρίου, οι γυναίκες και τα παιδιά να μπορούν να γυρίσουν στα σπίτια τους, και τα παιδιά και οι φοιτητές να πάνε στα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Υπολογίζουμε στην υποστήριξη του Κογκρέσου στο ζήτημα των προμηθειών σύγχρονων συστημάτων αντιαεροπορικής άμυνας.
Πρέπει να εξασφαλίσουμε ένα τέτοιο επίπεδο ασφάλειας στους ουρανούς, ώστε ο κόσμος να μην φοβάται να ζήσει στην Ουκρανία» , έγραψε ο Ουκρανός πρόεδρος στην ανάρτηση του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

Advertisement -->