Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μαύρα σύννεφα στη Μόσχα: Συνελήφθη ο διευθυντής της Ακαδημίας Επιστημών Πυραύλων και Πυροβολικού

Μαύρα σύννεφα στη Μόσχα: Συνελήφθη ο διευθυντής της Ακαδημίας Επιστημών Πυραύλων και Πυροβολικού
Η Ακαδημία Επιστημών Πυραύλων και Πυροβολικού είναι επιφορτισμένη με την επίλυση ζητημάτων που σχετίζονται με την συστημική ανάπτυξη των εξοπλισμών, τις στρατιωτικές και εξειδικευμένες τεχνολογίες στην Ρωσία

Το περιφερειακό δικαστήριο Μπασμάνιι της Μόσχας, συνέλαβε με την κατηγορία της απάτης τον διευθυντή του Επιστημονικού κέντρου προηγμένων τεχνολογιών της Ακαδημίας Επιστημών Πυραύλων και Πυροβολικού, συνταγματάρχη Αντρέι Γκρουντζίνσκι, μεταδίδουν τα κρατικά ειδησεογραφικά πρακτορεία TASS και Ria Novosti.
Σύμφωνα με πληροφορίες πηγών της εφημερίδας Kommersant, που τήρησαν την ανωνυμία τους, ο επιστήμονας θεωρείται ύποπτος για υπεξαιρέσεις κονδυλίων κατά την υλοποίηση κρατικών αμυντικών προμηθειών. Το πρακτορείο TASS διευκρινίζει ότι ο συνταγματάρχης θεωρείται ύποπτος για υπεξαίρεση ποσού μεγαλύτερου του ενός εκατομμυρίων ρουβλίων.
Η Ακαδημία Επιστημών Πυραύλων και Πυροβολικού είναι επιφορτισμένη με την επίλυση ζητημάτων που σχετίζονται με την συστημική ανάπτυξη των εξοπλισμών, τις στρατιωτικές και εξειδικευμένες τεχνολογίες στην Ρωσία.
Με τι ακριβώς όμως ασχολείται το εν λόγω Επιστημονικό κέντρο, δεν διευκρινίζεται στις ανοιχτές πηγές.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης