Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τεράστια αλλαγή: Μεταμόσχευση μαλλιών στην Κωνσταντινούπολη ετοιμάζεται να κάνει ο Zidane

Τεράστια αλλαγή: Μεταμόσχευση μαλλιών στην Κωνσταντινούπολη ετοιμάζεται να κάνει ο Zidane
Ο Zidane είχε κάποτε πυκνά μαλλιά στο κεφάλι του όταν άρχισε να παίζει, αλλά γρήγορα κατέληξε με φαλάκρα στα 20 του

«Οι φίλοι του ποδοσφαίρου μπορεί σύντομα να δουν έναν διαφορετικό Zidane από αυτόν που έχουν συνηθίσει, καθώς ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για μεταμόσχευση μαλλιών», υποστηρίζει η Daily Sabah σε μία είδηση που ομολογουμένως ξαφνιάζει.
«Η Τουρκία έχει γίνει διάσημη παγκοσμίως για τον τουρισμό υγείας, με αιχμή του δόρατος τη βιομηχανία περιποίησης μαλλιών, η οποία γνώρισε άνθηση την τελευταία δεκαετία, προσελκύοντας εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους από όλο τον κόσμο κάθε χρόνο», προσθέτει η τουρκική εφημερίδα.
Και προσθέτει ότι με επίκεντρο την Κωνσταντινούπολη, η βιομηχανία μεταμόσχευσης μαλλιών λέγεται ότι αποφέρει 1 δισεκατομμύριο δολάρια ετησίως στην γείτονα.
Ο πρώην αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, 50 ετών, φέρεται να έκανε μια μυστική επίσκεψη στην Τουρκία και να έμεινε σε ξενοδοχείο στην Κωνσταντινούπολη όπου φέρεται να πείστηκε για μια ριζική αλλαγή εικόνας, συμπληρώνει στο ρεπορτάζ η τουρκική εφημερίδα Hürriyet.
Σε μια προσπάθεια να διασφαλιστεί ότι το ταξίδι του θα παραμείνει μυστικό, όλες οι κρατήσεις για τον θριαμβευτή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1998 είχαν γίνει στο όνομα του μάνατζέρ του, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.
Γνωστός ως “Zizou”, θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
Ο Zidane είχε κάποτε πυκνά μαλλιά στο κεφάλι του όταν άρχισε να παίζει, αλλά γρήγορα κατέληξε με φαλάκρα στα 20 του.
Ο Γάλλος, ο οποίος κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ως παίκτης, οδήγησε την ισπανική Ρεάλ Μαδρίτης σε δύο τίτλους στην La Liga, τρεις θριάμβους στο Champions League και δύο κατακτήσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της FIFA, ως προπονητής από το 2016 μέχρι να παραιτηθεί τον Μάιο του 2021.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης