Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παρέμβαση Yanukovych (Ουκρανία): Ο Zelensky προκαλεί μεγάλη ζημιά, είναι άπειρος και επικίνδυνος – Ειρήνη ή νεκροί Ουκρανοί

Παρέμβαση Yanukovych (Ουκρανία): Ο Zelensky προκαλεί μεγάλη ζημιά, είναι άπειρος και επικίνδυνος  – Ειρήνη ή νεκροί Ουκρανοί
Παρέσυραν ειδικά οι αμερικανοί την ηγεσία της Ουκρανίας να συντηρήσει ένα πόλεμο με το επιχείρημα ότι μπορεί να κερδίσουν οι Ουκρανοί την Ρωσία μια υπερδύναμη…και στην πράξη οι Ουκρανοί έχουν υποστεί στρατιωτική πανωλεθρία

Αντί η Δύση να παροτρύνει τον Πρόεδρος της Ουκρανίας Zelensky να επιδιώξει εκεχειρία με την Ρωσία, προωθεί την ηγεσία της Ουκρανίας σε ένα καταστροφικό πόλεμο, συντηρώντας τον θάνατο και το αδιέξοδο.
Παρέσυραν ειδικά οι αμερικανοί την ηγεσία της Ουκρανίας να συντηρήσει ένα πόλεμο με το επιχείρημα ότι μπορεί να κερδίσουν οι Ουκρανοί την Ρωσία μια υπερδύναμη…και στην πράξη οι Ουκρανοί έχουν υποστεί στρατιωτική πανωλεθρία.
Έχουν ηττηθεί, έχουν χάσει το 25% των εδαφών και οι ρώσοι ελέγχουν σχεδόν στο 80% το Donbass την Ανατολική Ουκρανία.
Επίσης η Ουκρανία πρέπει να έχει χάσει σε νεκρούς και τραυματίες πάνω από 46.400 στρατιώτες…
Ο πολεμικός της εξοπλισμός έχει καταστραφεί σχεδόν 65% ενώ με όρους πυροβολικού οι συσχετισμοί είναι 10 ρωσικά βαριά πυροβόλα προς ένα ουκρανικό.
Για πρώτη φορά μετά την απαράδεκτη απόφαση να απαγορεύσει ο Zelensky την λειτουργία 11 κομμάτων της αντιπολίτευσης, ο πρώην Πρόεδρος της Ουκρανίας αναφέρει ορισμένες πικρές αλήθειες... για τις αποτυχημένες επιλογές του Zelensky που έχουν οδηγήσει στο αδιέξοδο την Ουκρανία. 

Παρέμβαση Yanukovych του πρώην Προέδρου της Ουκρανίας

Ο πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας Viktor Yanukovych με παρέμβαση του προς τον Ουκρανικό λαό αποκάλεσε τις αρχές του Κιέβου και την ηγεσία Zelensky άπειρη και ριψοκίνδυνη.

«Μου φαίνεται ότι σήμερα, περισσότερο από ποτέ, ότι απαιτείται επαρκής αξιολόγηση της κατάστασης και σεβασμός στις πιο διαφορετικές απόψεις των Ουκρανών πολιτών.
Οι ίδιοι οι πολίτες πρέπει να κάνουν μια επιλογή να πολεμήσουν μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό ή να προσπαθήσουν να δώσουμε μια ευκαιρία στην ειρήνη.
Αυτό θα σώσει τις ζωές των Ουκρανών και θα διατηρήσει το μέλλον για την Ουκρανία.

Ο πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας Viktor Yanukovych είναι πεπεισμένος ότι η τρέχουσα πολιτική παραπληροφόρησης της Ουκρανίας, με τη μισαλλοδοξία της στη διαφωνία και τις «δήθεν νίκες», είναι επικίνδυνη για τη χώρα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, πρέπει να επιτρέπεται σε ανθρώπους με διαφορετικές απόψεις να μιλήσουν ελεύθερα είναι αυτό που χρειάζεται για να επιτευχθεί ειρήνη και να αποτραπεί η απειλή της παγκόσμιας σύγκρουσης.
«Σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ τις σκέψεις μου για το τι μπορούν πραγματικά να κάνουν οι ίδιοι οι Ουκρανοί για να φέρουν την ειρήνη πιο κοντά.
Πρέπει να απαιτήσουν την αλήθεια» είπε ο πρώην πρόεδρος.

«Η πολιτική παραπληροφόρησης που ακολουθεί σήμερα η ουκρανική κυβέρνηση έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον εαυτό της και έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην Ουκρανία».
Η κρατική προπαγάνδα, σύμφωνα με τον ίδιο, «κατάπιε» όλα τα προηγούμενα υπάρχοντα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, τον πλουραλισμό και τη δημοκρατία των απόψεών τους, προκαλώντας θύματα μεταξύ του ουκρανικού στρατού και των αμάχων.
Όλα αυτά απειλούν το μέλλον της Ουκρανίας όπως την ξέρουμε και την αγαπάμε», τόνισε ο πρώην αρχηγός του κράτους της Ουκρανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης