Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μ. Βρετανία: Νέες παραιτήσεις από την κυβέρνηση Johnson – Πολιτική κρίση

Μ. Βρετανία: Νέες παραιτήσεις από την κυβέρνηση Johnson – Πολιτική κρίση
Τέλος ο υφυπουργός Παιδείας Will Quince
Σχετικά Άρθρα

Την παραίτηση του από την κυβέρνηση Johnson ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη 6 Ιουλίου ο υφυπουργός Παιδείας, Will Quince, κίνηση που έρχεται να επιβεβαιώσει την πολιτική κρίση στη Μ. Βρετανία ύστερα από τις διαδοχικές παραιτήσεις υπουργών, υφυπουργών και μελών της κυβέρνησης.
Σε δηλώσεις του ο Quince είπε πως τους τελευταίους μήνες έχει χαθεί η εμπιστοσύνη στην πολιτική, επικρίνοντας τον πρωθυπουργό για τη διαχείριση του νέου σεξουαλικού σκανδάλου που συγκλονίζει τους Τόρις.
«Σας ευχαριστώ που με συναντήσατε χθες το βράδυ και για την ειλικρινή σας συγγνώμη σχετικά με την ενημέρωση που έλαβα από τον αριθμό 10 ενόψει της ενημέρωσης του Τύπου τη Δευτέρα, η οποία τώρα γνωρίζουμε ότι ήταν ανακριβής.
Με μεγάλη λύπη και απογοήτευση νιώθω ότι δεν έχω άλλη επιλογή από το να παραιτηθώ από τη θέση του υφυπουργού αρμόδιου για τα Παιδιά και τις Οικογένειες, καθώς δέχθηκα και επανέλαβα τις διαβεβαιώσεις αυτές καλή τη πίστει» ανέφερε ο Quince.
Σημειώνεται πως λίγο νωρίτερα είχε υποβάλλει την παραίτηση της από τη θέση της συμβούλου στο υπουργείο Μεταφορών και η Lora Trott, η οποία υποστήριξε ότι «η εμπιστοσύνη στην πολιτική είναι και πρέπει πάντα να είναι υψίστης σημασίας, αλλά δυστυχώς τους τελευταίους μήνες αυτή έχει χαθεί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης