Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στελεχώνονται οι μεγάλες τράπεζες με τα μάτια στραμμένα στις αναδυόμενες αγορές

Στελεχώνονται οι μεγάλες τράπεζες με τα μάτια στραμμένα στις αναδυόμενες αγορές
Επικεφαλής στο επενδυτικό παρακλάδι της UBS ανέλαβε ο Carsten Kengeter, στέλεχος του ελβετικού χρηματοπιστωτικού κολοσσού από το 2008, όταν και ανέλαβε υποδιευθυντής συναλλάγματος εγκαταλείποντας τη Goldman Sachs.
Ο πρώην επικεφαλής του επενδυτικού κλάδου της ελβετικής τράπεζας, Alexander Wilmot-Sitwell μεταφέρει το γραφείο του στο Χονγκ Κονγκ και αναλαμβάνει υποδιευθυντής ανάπτυξης στην αγορά της Ασίας και του Ειρηνικού.
Ο πρόεδρος της UBS, Oswald Gruebel δίνει ιδιαίτερη βάση στην ανάπτυξη στις αγορές της Ανατολής και γενικότερα στις αναδυόμενες αγορές. Δεν είναι ο μόνος. Η Deutsche Bank έδωσε στον Anshu Jain τη νέα θέση για δραστηριοποίηση στις αναπτυσσόμενες αγορές τόσο σε επίπεδο επενδύσεων όσο και σε λιανικές πωλήσεις. Η Barclays όρισε διευθύνοντα σύμβουλο τον Robert Diamond. Ο Βρετανός θα δώσει έμφαση στις αναδυόμενες αγορές μόλις πιάσει δουλειά τον προσεχή Μάρτιο. Η UBS, συν τοις άλλοις, ενισχύθηκε με τον Christian Wiesendanger που ορίστηκε διαχειριστής πλούτου και θα αναλάβει καθήκοντα από 1η Οκτωβρίου, προερχόμενος μάλιστα από το... αντίπαλο δέος της UBS, την Credit Suisse.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης