Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Η πίεση από τη Δύση, επιταχύνει τη διαδικασία ενοποίησης Ρωσίας – Λευκορωσίας

Putin: Η πίεση από τη Δύση, επιταχύνει τη διαδικασία ενοποίησης Ρωσίας – Λευκορωσίας
Αναπτύσσουμε τη συνεργασία μας στον πολιτικό, οικονομικό, εμπορικό, πολιτιστικό τομέα είπε ο Putin
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως η πίεση που δέχεται από τη Δύση ώθησε τη Ρωσία στο να προχωρήσει ταχύτερα τη διαδικασία ενοποίησης της με τη Λευκορωσία διατύπωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Vladimir Putin.
«Η Ρωσία και η Λευκορωσία συνεχίζουν να αναπτύσσονται στη συνεργασία τους στον πολιτικό, εμπορικό, οικονομικό, πολιτιστικό και ανθρωπιστικό τομέα.
Η άνευ προηγουμένου πολιτική και κοινωνική πίεση από τη Δύση μας ωθεί να επιταχύνουμε τη διαδικασία της ενοποίησης» ανέφερε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του ο Putin.
«Μαζί είναι ευκολότερο να ελαχιστοποιηθεί η ζημιά από τις παράνομες κυρώσεις, είναι ευκολότερο να δημιουργηθεί η παραγωγή απαιτούμενων προϊόντων, να αναπτυχθούν νέες ικανότητες και να επεκταθεί η συνεργασία με φιλικές χώρες» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος Putin.
Σημειώνεται πως στο πλαίσιο της ενισχυμένης διακυβερνητικής συνεργασίας των δύο χωρών ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Sergei Shoigu, είπε ότι η Ρωσία και η Λευκορωσία πρέπει να λάβουν επειγόντως κοινά μέτρα για να βελτιώσουν τις αμυντικές τους ικανότητες και τη μαχητική ετοιμότητα των στρατευμάτων τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης