Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία: Τουλάχιστον 17 νεκροί από επιθέσεις σε πολυκατοικία και κέντρο αναψυχής στην Οδησσό

Ουκρανία: Τουλάχιστον 17 νεκροί από επιθέσεις σε πολυκατοικία και κέντρο αναψυχής στην Οδησσό
Πολλά παιδιά ανάμεσα στα θύματα και στους τραυματίες της πυραυλικής επίθεσης
Σχετικά Άρθρα

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι, ανάμεσα τους και αρκετά παιδιά, έχασαν τη ζωή τους από δύο πυραυλικές επιθέσεις σε μια πολυκατοικία και σε ένα κέντρο αναψυχής στην Οδησσό, όπως αναφέρουν οι Αρχές της Ουκρανίας.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, οι 14 από τους 17 συνολικά νεκρούς σκοτώθηκαν όταν πύραυλος από ρωσικό «στρατηγικό βομβαρδιστικό» έπληξε τις πρώτες πρωινές ώρες 9ώροφη πολυκατοικία στην περιφέρεια της Οδησσού.
Ως τώρα «έχουμε 14 νεκρούς και 30 τραυματίες, ανάμεσά τους τρία παιδιά», ανέφεραν οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων της Ουκρανίας, διευκρινίζοντας πως η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, που δυσχεραίνει πυρκαγιά, είναι ακόμη σε εξέλιξη, με τους διασώστες να αναζητούν επιζώντες στα συντρίμμια του κτηρίου.
Όπως έγινε γνωστό, ο ρωσικός πύραυλος έπληξε «εννιαώροφη πολυκατοικία στην περιφέρεια Μπίλγκοροντ-Δνείστερου», περίπου 80 χιλιόμετρα νότια της Οδησσού.
Ακολούθησε και δεύτερη επίθεση σε κέντρο αναψυχής στην ίδια περιοχή όπου και έχασαν τη ζωή τους άλλοι 3 άνθρωποι, ανάμεσα τους και ένα παιδί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης