Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανία: Τα «εμβόλια» για την Covid 19 αυξάνουν τις λοιμώξεις της παραλλαγής Omicron

Γερμανία: Τα «εμβόλια» για την Covid 19 αυξάνουν τις λοιμώξεις της παραλλαγής Omicron
Η πρώην Ανατολική Γερμανία έχει χαμηλότερο ποσοστό εμβολιασμού από την πρώην Δυτική Γερμανία και αυτό είχε ως αποτέλεσμα χαμηλότερη συχνότητα εμφάνισης της τελευταίας παραλλαγής του Covid.
Σχετικά Άρθρα

θα ήταν ξεκαρδιστικό αν δεν ήταν τόσο σοβαρό και αυτό αποδεικνύεται από τον χάρτη που ακολουθεί.

Σύμφωνα με αυτόν, η πρώην Ανατολική Γερμανία περιγράφεται με πράσινο, και όπως φαίνεται έχει χαμηλότερο ποσοστό μόλυνσης από την πρώην Δυτική Γερμανία.
unnamed_24.jpg
Αυτό αντανακλά τα διαφορετικά ποσοστά εμβολιασμού των δύο πρώην γερμανικών δημοκρατιών: Η πρώην Ανατολική Γερμανία έχει χαμηλότερο ποσοστό εμβολιασμού από την πρώην Δυτική Γερμανία και αυτό είχε ως αποτέλεσμα χαμηλότερη συχνότητα εμφάνισης της τελευταίας παραλλαγής του Covid.
Φαίνεται, αν και το Τείχος του Βερολίνου έπεσε πριν από περισσότερα από 30 χρόνια, οι πρώην Ανατολικογερμανοί είναι ακόμη δύσπιστοι σε κυβερνητικές εξαγγελίες και διατάγματα.
Αυτό το ένστικτο που έχουν φαίνεται πως τους έχει βοηθήσει σε μια εποχή που ο μόνος λόγος που οι κυβερνήσεις μπαίνουν στον κόπο να ανακοινώσουν κάτι είναι για να πουν ψέματα.
unnamed_1_7.jpg

Ποιος μπορεί να δώσει το παράδειγμα

Ο Anthony Fauci είχε λάβει τέσσερις δόσεις και επομένως -αν η εμπειρία της Γερμανίας είναι οδηγός- είναι πιο πιθανό να μολυνθεί από τον κορωνοϊό παρά αν είχε παραμείνει ανεμβολίαστος.
Έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό και φαίνεται ότι δεν είναι ήπιο κρούσμα γιατί επέλεξε να λάβει Paxlovid.
Το Paxlovid αναστέλλει τον πολλαπλασιασμό του ιού, αλλά προκαλεί επίσης νεφρική ανεπάρκεια.
Έτσι, μια σειρά χαπιών- τρία χάπια δύο φορές την ημέρα - θα πρέπει να λαμβάνεται μόνο για πέντε ημέρες προτού η νεφρική βλάβη γίνει πιο μόνιμη.

Αλλά το paxlovid αναστέλλει μόνο τον Covid και δεν τον καθαρίζει απαραίτητα από το σύστημα.
Έτσι, ο κορωνοϊός του Δρ Fauci ανέκαμψε και επέλεξε να ακολουθήσει ένα δεύτερο κύκλο θεραπείας με paxlovid, δίνοντας στα νεφρά του άλλο ένα χτύπημα στη διαδικασία.

Ο Fauci αρνήθηκε να συνταξιοδοτηθεί, πιθανότατα λόγω της σχέσης του με εταιρείες φαρμάκων, αλλά ένας Covid που έχει διάρκεια μπορεί να τελειώσει τον «μικρό απατεώνα».
Δεν θα χυθούν δάκρυα γιατί ήταν αυτός, στο μεσοβασιλείο μεταξύ του Obama και Trumb, που έδωσε το πράσινο φως στην EcoHealth να πάει στη Γουχάν και να βγάλει κέρδος από τη έρευνα λειτουργίας που οδήγησε στον μεγαλύτερο λοιμό από την πανούκλα του 14ου αιώνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης