Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανία: «Ο Joe ζει!» - 8χρονος που είχε εξαφανιστεί εντοπίστηκε σε υπόνομο, όπου επιβίωσε για μία εβδομάδα

Γερμανία: «Ο Joe ζει!» - 8χρονος που είχε εξαφανιστεί εντοπίστηκε σε υπόνομο, όπου επιβίωσε για μία εβδομάδα
Αφού οι πυροσβέστες τράβηξαν το αγόρι από την αποχέτευση - που ήταν περίπου 300 μέτρα από το σπίτι του - μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υποθερμία, αλλά δεν φέρει σοβαρούς τραυματισμούς, όπως αναφέρει το BBC
Ένα αγόρι στην Γερμανία που είχε εξαφανιστεί από τις 17 Ιουνίου βρέθηκε ζωντανό έχοντας καταφέρει να επιζήσει για περισσότερο από μια εβδομάδα σε έναν υπόνομο.
Ο οκτάχρονος, ο οποίος στα ΜΜΕ αναφέρεται ως ”Joe”, εθεάθη τελευταία φορά στο κήπο του πατρικού σπιτιού του στο Όλντενμπουργκ ενώ η εξαφάνισή του προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση στις αρχές που δεν εγκατέλειψαν στιγμή τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του.
Τελικά εντοπίστηκε όταν ένας περαστικός άκουσε έναν θόρυβο στον δρόμο και κατάλαβε πως ερχόταν από το φρεάτιο.
Η αστυνομία έχει πλέον αποκλείσει οποιοδήποτε εγκληματική ενέργεια και σε σχετικές ανακοινώσεις αναφέρεται πως το αγόρι σύρθηκε μόνο του στον υπόνομο την ημέρα που εξαφανίστηκε.
Αφού οι πυροσβέστες τράβηξαν το αγόρι από την αποχέτευση - που ήταν περίπου 300 μέτρα από το σπίτι του - μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υποθερμία, αλλά δεν φέρει σοβαρούς τραυματισμούς, όπως αναφέρει το BBC.
Σε ανάρτησή της στο Twitter η αστυνομία αναφέρει: «Ο οκτάχρονος Joe ζει!».
«Χάρη σε μια πληροφορία από πολίτη μπορέσαμε να βρούμε τον Joe σε ένα αποχετευτικό δίκτυο», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας.
«Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι ζωντανός και μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο όπου είναι σε καλά χέρια. Μπορούμε όλοι να ανασάνουμε με ανακούφιση”.
Ο πατέρας του αγοριού είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο Joe «πάει καλά» δεδομένων των συνθηκών.
Υπήρχαν πολλές εικασίες για το πώς το αγόρι κατέληξε στον υπόνομο, αλλά η αστυνομία είπε την Τρίτη, κατά την σχετική ενημέρωση προς τον Τύπο πως απλά μπήκε στον υπόνομο και στη συνέχεια «έχασε τον προσανατολισμό του».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

Advertisement -->