Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στα χέρια των Ρώσων η Luhansk - Kadyrov: Έχουμε απελευθερώσει ή περικυκλώσει Severodonetsk και Lysychansk

Στα χέρια των Ρώσων η Luhansk - Kadyrov: Έχουμε απελευθερώσει ή περικυκλώσει Severodonetsk και Lysychansk
Εάν πέσει και η Lysychansk, τότε οι Ρώσοι θα ελέγχουν όλη την επαρχία της Luhansk
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως οι ρωσικές δυνάμεις έχουν απελευθερώσει ή περικυκλώσει όλες τις περιοχές γύρω από το Severodonetsk και το Lysychansk διατύπωσε ο ηγέτης των Τσετσένων, Ramzan Kadyrov.
«Στο μέτωπο του Luhansk, οι μαχητές της ειδικής μονάδας «Αχμάτ» και οι στρατιωτικές δυνάμεις της Λαϊκής Δημοκρατίας του Luhansk εργάζονται με επιτυχία.
Σχεδόν όλοι οι οικισμοί στα περίχωρα του Severodonetsk και του Lysychansk είτε έχουν απελευθερωθεί από τους Ναζί είτε έχουν περικυκλωθεί.
Ένας από αυτούς τους οικισμούς είναι το Voronovo, από το οποίο τρέπονται σε φυγή οι Ουκρανοί στρατιώτες του πρώτου λόχου του 74ου Τάγματος» αναφέρει σε μήνυμα του στο Telegram ο Kadyrov, το οποίο συνοδεύει με ένα βίντεο Ουκρανών στρατιωτών που διαμαρτύρονται για τις συνθήκες στις οποίες πολεμούν.
Σημειώνεται πως η κατάληψη του Lysychansk και των παρακείμενων εδαφών, θα σημάνει πως οι ρωσικές δυνάμεις ελέγχουν όλη την επαρχία του Luhansk, η οποία αποτελεί μαζί με το Donetsk, το Donbass, την περιοχή που έχει βάλει στο στόχαστρο της στρατιωτικής της επιχείρησης η Ρωσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης